אליך מר שמעון זיו .....

אליך מר שמעון זיו .....

שלום לך ידידי לפעמים המציאות הקשה שאנו חיים בה מצריכה אותנו לעשות דברים בניגוד לאמונתנו ודרכנו . אני למשל חייב לא להחשף עקב איומים עלי ועל שלום משפחתי ובנותי הקטנות מצד כמה גולשים כאן בפורום . לכן אני חייב בניגוד גמור לעקרונותי לא להחשף כאן בפורום . אני מכיר ןמוקיר אותך היטב יודע וזוכר את הפורום בימיו הגדולים . לצערי הרב חדרו לפורום כאן כמה גו'קים שעושים את הכל ,אבל ממש הכל על מנת להרוס את הפורום , לאיים על מי שמציג דעה אחרת קצת שונה משלהם . אני יראה לך איומים ששלחו לי מר אלמוני , ומר סרגל ועוד כאלה שלשימחתי כבר לא כאן , הפנתי את תשומת ליבו של מר מנהל הפורום מר מנשרוב לנושא , וכרגיל לא נעשה דבר . הייתי חייב לקחת את כל הנושא לטיפולו של עו"ד פרטי במקביל לתלונה שהגשתי במשטרה , כדי שיוציא צו מבית המשפט כנגד הנהלת תפוז ומנהל הפורום וכנגד מר אלמוני.

zivsb

New member
שלום לך ידידי מר סגן מהמרפסת../images/Emo140.gif

אני מכיר ומוקיר אותך גם אם לפעמים לא הסכמתי עם דעותך אבל!!!! זכותו של כל אדם לחופש הדיעה והדיבור!!!! כל זמן שהוא לא פוגע בזולתו לי אין קשרים במשטרה!! ואני לא מכיר אף אחד אין לי חברים מהעולם התחתון חוץ מכמה מכרים מעברי אבל אני שמח מאוד מתגובתך ומצידי אני מבטיח חיסיון

zivsb

New member
שוב לכתוב!! גם אלמוני יקבל זאת../images/Emo140.gif

יש חילוקי דיעות זה לגיטימי גם אני אהבתי את גב' רבינוביץ ואני חושב שעדיין אוהב אבל בכל מקום המכבד את עצמו יש מספר אחד בלבד ותמיד אבל תמיד יש הטוענים לכתר וזה לגיטימי אני בטוח שאתה ואלמוני עוד תתפיסו וחוץ מזה תהייה גדול כך יוזמה תזמין אותו לקפה אם יש בעיה תבואי יחד אלי לקפה

sragl1

New member
סגן אני אוהב אותך אני איימתי עלך

אתה כפרה אני מאוהב בך מי איים עלייך מי רק תגיד

למעלה