אלייך גיא....

אלייך גיא....

היי גיא נו מה דעתך על הודעתו החביבה של מיודענו מר אלמוני שכותרתה "הספרית כותבת במילים מכובסות שנאה" כדאי לקרוא ולהתייחס בהתאם. תודה שרית

גברת, הפסיקי להתחזות לספרית. ואני

לא מיודע שלך או של חברים שלך. את מביישת את עצמך משגיליתי את זהותך. לא מתאים לך כלל להגיב כך בפורום. מפאת כבודי לאנשים מסויימים, אני נמנע מלחשוף אותך. (גם אני ראיתי אותך בפורומים אחרים...) אבקשך להימנע מלהתלונן כל הזמן נגדי אצל מנהל האתר. התביישי לך. את מציקה לכולם ומשעממת עם השטויות שאת מביאה לנו בפורום. את חושבת שהדברים האלה לא עברו אצלנו במייל לפני חודשים? מה, מצב העיר כל כך טוב שיש לנו זמן ומצב רוח לשטיות? אמנם אותך לא עוקצים יתושים, ורגב ניראה בצבע וורוד בעינייך, אך אנחנו סובלים מאוד ואת עוד זורה לנו מלח על הפצעים.

ועוד דבר. היצורים הנחשבים להכי בזוי

הכי בזויים הם המלשנים והמתלוננים. יש את הילדים האלה שכל פעם רצים למורה ומתבכיינים: המורה, שתו לי.. גנבו לי... ירקו עליי... אחר כך, לא מבינים מדוע הם מנודים. מבחינתי, את והשרוט מנודים בפורום. אף אחד לא מעוניין לקרוא אתכם. לכי לפורום האחר שבו גילית את עצמך ועזבי אותנו כפי שעשה ירון ברון. רבאק, אפילו לידך הוא כבר רצוי....

דבשה, אתה מתבקש שלא להטריד חברי

פורום ברחוב. סופר לי כי הצקת למר סבג דוד בעבר, ועכשיו עשית זאת גם לסרגיי. בפעם הבאה האנשים הטובים עלולים לפנות למשטרה ולא להתחשב במצבך....

למעלה