אליו.......

אליו.......

געגועי אליו כה גדולים מרגישה את החום ממש כמו גלים פרפרים בבטן כך להם מתעופפים יודעת שכל רגע הוא יגיע יבוא ויתן את אהבתו אהבת נעורים אהבה שלעולם לא שוכחים אהבה שלא כל יום לה זוכים אלא רק פעם בחיים ואני זכיתי בזאת האהבה בזו השמחה ועל על כן אני מרגישה ממש בעננים העולם נפלא ומאיר לי פנים

../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif../images/Emo32.gif

לילה טוב לכולם

../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

אחרי שכבר הייתי כאן והייתי שם עוד לא הבנתי מה הוא המקום לפרוח ולגדול יש חוקים כאלה משונים מה מותר ומה אסור לנו וזה הכלא שסוגר עלי, בפנים הסתובבתי לי בתוך עצמי לחפש תשובות כי מי אנחנו ואולי השאלות לא קיימות כל חיי אני רק מחכה לאהבה והיא עכשיו כבר כאן אחרי כמעט מליון שנה של בדידות והגשם ניטח ואלינו נישבר יש סיכוי לניקוי מאוחר ואחרי שנבכה ואחרי שנצחק נתחיל את הכל מחדש אחרי שכבר היתי כאן והיתי שם עוד לא הבנתי מה הוא המקום לפרוח ולגדול כל חיי אני רק מחכה לאהבה והיא עכשיו כבר כאן אחרי מליון שנה של בדידות והגשם ניטח ואלינו נישבר יש סיכוי לניקוי מאוחר ואחרי שנבכה ואחרי שנצחק נתחיל את הכל מחדש... לאה שבת-והגשם

גל ים..

New member
לא הייתי בכל מקומות העולם...

לא היתי בכל מקומות העולם לא פסעתי בכל שבילי היקום אך כשנחו עיניי על עיניך ידעתי שאצעד עמדך... ארצה לשלב ידי בידך לגעת בכל חלק מנשמתך להיות תמיד רק איתך.. לא ביקרתי בכל היקום הגדול... לא טיילתי בין כל שביליו אך הטיול הגדול שאותו רציתי לכבוש כל יעד כל מכשול.. היה הטיול לתוך ליבך לדעת כל מסתור להיות בכל פינה... להבין מתיי עצוב ושמח אתה.. גל

למעלה