אליאן!

• פותח הנושא abup
  • פורסם בתאריך

abup

New member
אליאן!

מה המצב? דבר ראשון אני אוהב את הבצםר ולא את עמי דגן השמנמן הזה שדומה למחבל ..! ואני גם יכול להגיד שהוא בןז**ה כי הוא העיף אותי בפורים מהבצפר (באתי לביקור והוא לא ברשה לי להכנס) מני*ק כזה אף פעם לא ראיתי. טוב אני כיתה י אז הייתי שנה שעברה בברנר בכיתה ט כמובן... ואני מכיר מלא ילדים מנצר אני מכיר את אשחר ועוד הרבה אבל אני על הפרצוף בשמות... באיזה כיתה את? והשם שלי הוא עמית אדרי, אם מוכר לך .. ובטח טת מכירה אצ אילת חגי וכל השאר...

abup

New member
אליאן תקראי את ההודעה זאת ראשונה

בקודמת כתבתי שלא אמרת איזה כיתה את וטעיתי אז אכן אמרת אז את בכיתה י.. אז בטח את מכירה את סקרג´י יאיר קינן דן (פטושקה) אלי (פשע) וכל השאר .. בקיצור אני ואת היינו באותה שכבה שנה שעברה ובטוח אני מכיר אותך בפרצוף... אם את רוצה לדעת יותר טוב מי אני תשאלי את מי שהיה שנה שעברה בט´ 7 או אם את בקשר טוב עם שלומית שלום.. או מישהו אחר... יש לך תמונה שלך ? ואיך קוראים לזאת שאת מכירה מראש העין ?

E l i a n

New member
אני מכירה את כל מי שציינת..

הייתי עם רובם בסמינר בגבעת חביבה.והשאר סתם מהביה"ס. אני לא ממש מכירה אותך לפי השם..ממ..אני לא בקשר כל כך עם שלומית..אבל אני לומדת עם נמרוד פרל (שהיה חבר שלה?)..אני אשאל את איריס אורן,זוכר אותה..? (בעע..).. אין לי תמונה שלי..ומי שאני מכירה אומרת שאתה לא מכיר אותה עם רק השנה עברת, כך שלא חשוב.. זוכר אולי..את..עמי שירן? מכיתה ט´7. גם כן מנצר סירני. אני והוא די ידידים.. עכשיו בביה"ס יש לנו כרטיסי תלמיד, בגלל זה לא נתנו לך להיכנס. סורי.. עמי דגן לא דומה למחבל..הוא יותר חתיך..חחחחח..סתאאאאם.. אממ..זהו.. לך יש תמונה שלך? אם כן, שלח לי לאי מייל: [email protected]. בייי בינתיים. מאליאן דבש.

אבו-דני

New member
אליאן ואבוב

--- בפינה השמאלית יש מעטפה אני מניח שתרצו להשתמש במסרים הישירים מבלי לגלות סודות לאבו-דני איך הייתם בלימודים ועל מי נדלקתם ראשונים...הלא כן?

E l i a n

New member
טוב, סליחה אבנר..

אבל לא אכפת לי לשתף אתכם..!
אליאן.

למעלה