אלטרנטיבה למגבונים בגן

PinkLady20

New member
אלטרנטיבה למגבונים בגן

הי לכולם,
בני בן השנה יכנס בשבוע הבא לגן.
עד כה היה איתי בבית ומכיוון שהוא רגיש בטוסיק לא השתמשנו מעולם במגבונים ותמיד שטפנו בכיור עם מים.
השאלה מה ניתן לעשות בגן? הבנתי שאפשר לשטוף את המגבונים במים/לכבס.. אשמח להסבר...
בגן יש כיור אבל אני לא כ"כ בונה על זה גם כי המים שם כנראה לא תמיד חמים ואני חוששת עכשיו בחורף שיתקרר.

אשמח לעיצה.

יש מגבונים אקולוגיים

ללא בישום SLS פרבנים ושאר דברים לא נחוצים..
בגיל כזה יכול כבר להתחיל לשבת על סיר, ואז זה מורד את הצורך בשימוש במגבונים.
אבל את צריכה לראות מה מתאים לגננות, ייתכן שיסרבו..

אני משתמשת בזה -

מגבונים של האגיס. אלו שרשום עליהם "בטוח לשימוש", ללא בישום ואין בהם פרבנים. כן יש בהם תוספת אלווורה וקמומיל שזה מרגיע את העור. הם מצוינים ולקטצ'יק ולא גורמים לאודם או לגירויים. ובאמת לשטוף במים קרים בגן זה נראה לי קצת התעללות

חברה גדולה לא הייתה כותבת "בטוח לשימוש" סתם...

הסתכלתי ברשימת הרכיבים, זה לא אומר לי כלום.
בשורה התחתונה המגבונים האלה עושים את העבודה מעולה, והעור של התינוק בריא ובמצב טוב
אז אין לי עם זה שום בעיה. וגם תחשבי שזאת חברה גדולה שלא הייתה כותבת "בטוח לשימוש" אם זה לא היה כך...

regvuv1

New member
הכל תלוי מה ההגדרה של ״בטוח לשימוש״

כדי שחברה, קטנה או גדולה, תוכל לרשום על המוצר שלה שהוא בטוח, המוצר צריך לעמוד בסטנדרטים כלשהם שמכתיב מכון התקנים באותה מדינה. דברים שמותרים למכירה בארה״ב, למשל, הרבה פעמים לא ייכנסו בדלת באירופה (כמעט ואין מקרים שההפך הוא הנכון). אבל התקנים שקובעות המדינות כוללים בתוכם את כל סוגי הe למיניהם, כל מיני חומרים משמרים וכו׳. עד שיש כמות מספקת של מחקרים שתומכים בכך שחומר מסויים הוא רעיל או מסרטן - מצטברות המוני עדויות מהשטח לגביו, וזה לרוב אומר המון בני אדם שחלו בכל מיני כולרות. הכלל שלי הוא שאני צריכה להבין כל אחת מהמלים שמופיעות ברשימת הרכיבים, ובעיקר צריכה להיות מסוגלת להגות אותן. אם אלה מלים באורך של שמונה הברות לפחות ואני לא יודעת על מה מדובר, כמעט בטוח שהן הופקו במעבדה כלשהי ולא נוצרו בטבע, ולכן אני מעדיפה שהסטטיסטיקה העתידית לגבי תחלואה - לא תכלול את ילדיי. דרך אגב, בעיה נוספת עם מגבונים חד פעמיים, שרוב המגבונים ה׳אקולוגיים׳ לא פותרים, וגם לא המגבונים שניתן לזרוק לאסלה, היא שהם לא מתכלים. זה אומר שהרבה אחרי שאני, ילדיי, ילדיהם, וניני ניניהם נמות - המגבונים האלה עדיין יהיו פה על הכדור, שלמים...

אני נתתי צמר גפן שהמטפלות מרטיבות במים.

שאלתי אותן מראש אם לא יהיה להן קשה והן הסכימו.

למעלה