אלטרול

לב ב

New member
אלטרול

בשנה שעברה נרשמה לי התרופה הנ"ל לטיפול בפיברומיאלגיה ולהפרעות שינה. למרבה הצער, התרופה (שניתנה לי במינון של טבלית אחת בלילה) עזרה לי. ולמה למרבה הצער? מכיוון שהופיעה תופעת לוואי מאד מציקה ובלתי נסבלת של יובש בעיניים. יובש כזה המעיר מתוך שינה כאילו מישהו שורט את עיני. נעזרתי בכל מיני טיפות וג'לים לסיכוך העין אך ללא הועיל. העיניים הכאיבו מאד ולא יכולתי לפקוח אותן. עשיתי הפסקה של שנה בנטילת התרופה כשאני נעזרת מידי פעם בתרופות אחרות אך רק לעיתים רחוקות מחשש להתמכרות. השבוע חזרתי להשתמש באלטרול בתקווה שתופעת הלוואי הקודמת אולי לא היתה שייכת, אך לצערי התסמינים חזרו ביתר שאת. הדבר מצער אותי מאד מאחר ולבעית הפיברומיאלגיה והפרעות השינה היא הואילה מאד. האם תוכל לייעץ לי על תרופה אחרת אשר איננה ממכרת וגורמת תופעת לוואי כזו? בתודה.

לגבי אלטרול ותרופות אחרות

שלום לב ישנן הרבה תרופות לבעיות שינה החל מבונדורמין, ואבן ונומבון והמשך בנוקטורנו או זודורם. בכל מקרה כלן דורשות מרשם רופא. ציינת כי במשך שנה נטלת כל מיני תרופות שונות, צריך לדעת מהן כי צריך לקחת את זה בחשבון לפני שנותנים לך המלצה חדשה. לכן, עצתי לך היא לגשת לרופא המטפל בך באופן קבוע בבעיה, לספר לו על הניסיון הנוסף שלך לקחת אלטרול ולהתייעץ איתו לגבי ההמשך. בברכה ישראל

למעלה