אלו

אלו

טוב, לפני איזה קצת יותר מחצי שנה מישהו שהיה אז ידיד שלי הכיר לי את באפי ומאוד התלהבתי ממנה. אז התחלתי להשאיל במרץ מספריית האוזן השלישית את הפרקים (יש להם שם את כל העונות). אתמול סיימתי לראות את הפרק האחרון של העונה השביעית. כולם להריע לי!
טוב, סתם רציתי לשאול משהו. תמיד יש להם תוספות מיוחדות בכל סוף עונה וגם לפעמים באמצע העונה בדי וי די. ובחלק מהתוספות יש כל מיני ראיונות עם ג'וס, עם תסריטאים אחרים, עם השחקנים וכו, ובתוספות של הדי וי די האחרון מראים גם את מסיבת הפרידה שלהם מהסדרה. ושמתי לב שבשום מקום, באף תוספות מיוחדות, אפילו כשהיה תוספות מיוחדות בעונה השישית שהייתה מסיבת מעריצים ובאו ג'יימס ואליסון ועוד, אפילו במסיבה, אף אף אף פעם לא ראו את שרה מדברת, אף פעם אפילו לא ראו אותה, אפילו לא מרחוק. אני תוהה למה, או שהיא ממש סנובית, מה שלא נראה לי הגיוני כי היא פשוט לא עושה רושם של בנאדם כזה, או שהיא ממש ממש ביישנית, שזה גם לא מאוד הגיוני כי להיות שחקנית עם התפקידים שלה ולהיות ביישנית זה לא ממש הולך ביחד. אם כן מה הסיבה שאף פעם לא רואים אותה? טוב, זהו, עכשיו אני רק צריך לראות את כל העונות של אנג'ל...

BleedingDeath

New member
הו מזל טוב לך ../images/Emo2.gif

והמ אם אני לא טועה במסיבת סוף סדרה שרה בכלל לא הייתה היא הייתה בצילומים של הסרט שלה הטינה אם אני לא טועה לא היה עוד סרט לפניו נכון?
אני לא יודעת לגבי שאר הראיונות אף פעם לא טרחתי להתעניין בהם במיוחד [
] אבל לא נראה לי שהיא ביישנית במיוחד או סנובית :X בהצלחה לך עם אנג'ל

MoGanC

New member
גם אני תהיתי בקשר לזה

אבל אם היא החליטה לא להתראיין מסיבות שונות,אז זו החלטה שלה. היא דווקא היתה באיזה דיסק של העונה השישית,אם אני זוכר נכון (כמו ספיישל שעשו על כל 6 העונות,משהו כמו 50 דקות.מצד שני,זה משהו ששודר בטלויזיה ולא נוצר בשביל הדיוידי)

OMRICH

New member
אם את מתכוונת למסיבת סיום של באפי

אז.. היא הייתה בצילומים של הסרט של סקובי דו 2...

kittycatbone

New member
לדעתי אתה מתכוון לספיישל

של המחזמר מאחורי הקלעים.. ואפילו שם היא לא הייתה..
בקשר לזה תאמת... גם אני לא חושבת שהיא סנובית או ביישנית או משו
במיוחד כי למשל... ראיתי ראיון שלה בערוץ E שהיא דיברה על כל הקריירה שלה, ובקיצור מן הסתם כמעט כל הראיון הזה היא דיברה על באפי. ושם היא לא התביישה או ניסתה שלא לדבר על זה.. היא דיברה על זה חופשי...! ככה שבעצם אני לא מבינה למה לא רואים ראיונות שלה בשום מקום?
וזה היה גם מאוד מוזר לראות את שרה מישל גלר מדברת על באפי וכאלה מרוב שלא רואים אותה בראיונות

MoGanC

New member
לא על זה דיברתי.

אני מדבר על Television with a bite,ככה קרו לאקסטרה

smgfan

New member
שרה פעם ציינה למה היא לא דיברה

בראיונות שנכנסו לבונוסים שב-DVDים. בכל פעם שקראו לה להצטלם לראיון מיוחד ל-DVD, לקחו אותה לצלם עוד סצינה מהסדרה - או לצלם שוב סצינה שצילמו כבר, בקיצור לעבוד על הסדרה שלנו. תאמינו שהיא לא עשתה זאת מסנוביות או חוסר איכפתיות כלשהי, היא נורא אוהבת את הסדרה והיא הוכיחה מספיק! גם אני נורא מבואסת שאין שום ראיון שלה ב-DVDים...

smgfan

New member
וד"א, מה עם ההוצאה בעברית? מישהו?

הבטיחו לנו כבר ממש ממש ממש מזמן!!

auri

New member
כן באוזן השלישית אפשר או להשאיל

או להזמין דרכם עותקים למכירה. לגבי מחיר אין לי מושג אבל אפשר לברר את זה בקלות אפילו דרך האתר שלהם. כמובן שבינתיים יש רק כתוביות באנגלית. לגבי הגירסה המתורגמת לעברית אין חדש בינתיים רק שזה יקרה מתישהו(נקווה שלא עוד הרבה זמן). אני פניתי לעיתון פנאי פלוס(דרך האתר שלהם שנמצא בynet), שם התפרסמה הידיעה והם אמרו שיפנו למנכלית גלובוס יונייטד עם השאלה שלי: מתי סוף סוף הבטחתה תתממש וגם האם היא תפיץ את כל העונות, תוך ציון העובדה שאם לא כך יהיה זו תיהיה התעללות לשמה. אני מחכה לתשובה מהם וברגע שאני אקבל אני אפרסם אותה בפורום. אני גם מציע להמשיך ולפנות לגלובוס יונייטד בנושא דרך כאן http://www.globusunited.co.il/Content/Contact.php

smgfan

New member
כמובן ששלחתי אינספור אימיילים!!

כל הזמן! חסר להם שהם סתם מושכים אותנו באף ובסוף לא יעשו כלום!!
ושיוציאו את כל העונות!! מה שווה להוציא עונה 1 או 2?? ולא את השאר??

auri

New member
את צודקת בכל מילה אבל

אני לא יודע מה ניתן לעשות חוץ מלשלוח להם מיילים ולגרום להם לבין שהביקוש לסדרה רב כדי לגרום להם להוציא את הדיוידי כמה שיותר מהר כולל כל העונות. כמו שאמרתי בתגובה הקודמת פניתי לפנאי פלוס והם אמרו לי שהם פנו למנכלית גלובוס יונייטד בנושא זה. נקווה שסוף סוף נקבל תשובה אמיתית ולא את התשובות הלקוניות ששולחים לנו אנשי שירות הלקוחות של החברה. ברגע שאני אקבל תשובה מפנאי פלוס אני אפרסם אותה בפורום.

Taladora

New member
כמובן וכמובן

לי יש את כל הDVD של באפי מהאוזן. עכשיו אני לוקחת את כל אנג'ל.:)

למעלה