Grany Weatherwax
New member
אלו
טוב, לפני איזה קצת יותר מחצי שנה מישהו שהיה אז ידיד שלי הכיר לי את באפי ומאוד התלהבתי ממנה. אז התחלתי להשאיל במרץ מספריית האוזן השלישית את הפרקים (יש להם שם את כל העונות). אתמול סיימתי לראות את הפרק האחרון של העונה השביעית. כולם להריע לי!
טוב, סתם רציתי לשאול משהו. תמיד יש להם תוספות מיוחדות בכל סוף עונה וגם לפעמים באמצע העונה בדי וי די. ובחלק מהתוספות יש כל מיני ראיונות עם ג'וס, עם תסריטאים אחרים, עם השחקנים וכו, ובתוספות של הדי וי די האחרון מראים גם את מסיבת הפרידה שלהם מהסדרה. ושמתי לב שבשום מקום, באף תוספות מיוחדות, אפילו כשהיה תוספות מיוחדות בעונה השישית שהייתה מסיבת מעריצים ובאו ג'יימס ואליסון ועוד, אפילו במסיבה, אף אף אף פעם לא ראו את שרה מדברת, אף פעם אפילו לא ראו אותה, אפילו לא מרחוק. אני תוהה למה, או שהיא ממש סנובית, מה שלא נראה לי הגיוני כי היא פשוט לא עושה רושם של בנאדם כזה, או שהיא ממש ממש ביישנית, שזה גם לא מאוד הגיוני כי להיות שחקנית עם התפקידים שלה ולהיות ביישנית זה לא ממש הולך ביחד. אם כן מה הסיבה שאף פעם לא רואים אותה? טוב, זהו, עכשיו אני רק צריך לראות את כל העונות של אנג'ל...
טוב, לפני איזה קצת יותר מחצי שנה מישהו שהיה אז ידיד שלי הכיר לי את באפי ומאוד התלהבתי ממנה. אז התחלתי להשאיל במרץ מספריית האוזן השלישית את הפרקים (יש להם שם את כל העונות). אתמול סיימתי לראות את הפרק האחרון של העונה השביעית. כולם להריע לי!