אלו מסמכים צריך ?

silverytide

New member
אלו מסמכים צריך ?

היי, אני רוצה לעזור לידידה מהעבודה שנוסעת במאי להרשם לנישואין ברוטרדם האם יש מישהו שיודע אלו מסמכים צריך לשלוח לשם לאישור לפני הגעתה לרוטרדם ? כי זה יהיה די מגוחך להגיע ולגלות שחסרים מסמכים... קצת רקע :בת 30 גרושה (עם ילד בן 16 ) פגשה אזרח הולנדי ממוצא קוריאני במסגרת העבודה בקשר למעלה משנתיים נפגשו מס´ פעמים כל שנה ומעוניינים למסד את הקשר ללא שינוי דת בנישואין אזרחיים ובן הזוג יגיע לחיות איתה בארץ...הסיבה שאני פונה כי בעירייה של הפרבר בה גר בן הזוג שלה נתנו תשובה לא ברורה לכך ואף הפנו אותם לשגרירות הולנד בישראל... מי שיודע/שמע איך ניתן לדעת ויענה כאן יבורך...
סיל

GalGula

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

מה קורה?? קודם כל, אתה יכול לספר לידידה שלך על הפורום, נשמח אם גם היא תצטרף אלינו
. לדעתי, למרות שאני בטוחה שיהיה כאן מי שיוכל לעזור בחלק מהמידע, מאד מאד מומלץ לפנות באמת לשגרירות הולנד. אני בטוחה ששם יוכלו לתת את המידע המדויק ביותר והאמין ביותר. ובאמת לא כדאי להגיע לשם ואז לגלות שחסר איזה טופס או אישור... חוץ מזה, במאמרי הפורום קיים מאמר שכתבה ניקיטה, הנה לינק למאמר. אני מניחה שלפחות על חלק מהשאלות תקבלו שם מענה. בהצלחה! ותמסור להם מזל טוב

silverytide

New member
מסמכים...

תודה... מה קורה ? לא הרבה רק הרבה הרבה עבודה... הצעתי לה להכנס לפורום אבל אינטרנט זה כנראה ממש לא ה scene שלה והיא לא גולשת הרבה אם בכלל... בכל מקרה אדפיס לה את המאמר הזה מחר ואנסה להשיג לה את מס´ הטל´ של השגרירות ההולנדית תודה שוב, ולילה טוב ! סיל

blixgirl

New member
../images/Emo24.gifאחי...../images/Emo3.gif פרטים שבקשת

הנה אתר של שגרירות הולנד ברשת : http://www.neth-embassy-telaviv.co.il/index2.html טלפון ופקס : Tel. (972) 03 6957377/8/9 Fax. (972) 03 6957370 המון בהצלחה לידידה שלך ונתקשקש בקרוב
בליקסי נ.ב כל
מוסרים ד"ש לך ול

Go Leo Go

New member
בת 30 עם ילד בן 16?

שיהיה באמת במזל, אבל אין כאן טעות קטנה במספרים?

silverytide

New member
צודק ליאו

צודק ליאו...הכוונה בהודעה היתה שהיא בשנות השלושים לחייה... אבל...למישהו יש רעיונות נוספים פרט לפנייה לשגרירות הולנד ? אני שואל כי בשגרירות הפנו אותה לעיריית רוטרדאם... תודה סיל

למעלה