אלוקים. היום יש לי ארוסין של חברה .ומחר יש לי עוד ארוסין של חברה..... אלוקים מתי יהיה שלי????????
ל ליטאית 20 New member 9/8/10 #1 אלוקים. היום יש לי ארוסין של חברה .ומחר יש לי עוד ארוסין של חברה..... אלוקים מתי יהיה שלי????????
א אריק חרבי New member 9/8/10 #4 ../images/Emo244.gif הוא לא נכנס ל תפוז!! גם לא באופן ׳חפוז׳.. (חסמו אותו ........... )
ק קiבי אא New member 9/8/10 #8 אני הסגן שלו שאלתי אותו מתי יהיה האירוסין של ליטאית? אמר לי הוא לא מכיר תניק שלך. כנראה שיש לך ניק אחר תביא תניק השני אני אשאל שוב.
אני הסגן שלו שאלתי אותו מתי יהיה האירוסין של ליטאית? אמר לי הוא לא מכיר תניק שלך. כנראה שיש לך ניק אחר תביא תניק השני אני אשאל שוב.
ק קiבי אא New member 9/8/10 #17 אין ממה לפחד תוציא תניק השני ותודי על האמת כמו שנאמר ומודה ועוזב ירוחם. כבר נאמר סוף דבר הכל נשמע. מה חשבת שאף פעם לא יעלו עליך שיש לך עוד ניק?
אין ממה לפחד תוציא תניק השני ותודי על האמת כמו שנאמר ומודה ועוזב ירוחם. כבר נאמר סוף דבר הכל נשמע. מה חשבת שאף פעם לא יעלו עליך שיש לך עוד ניק?
י יפה ושמנה זה מה יש New member 9/8/10 #12 ../images/Emo46.gif בעז"ה כל אחד יתחתן בעיתו ובזמנו! אלוקים לא שוכח אף אחד !