אלוקים!!

אלוקים!! ../images/Emo7.gif

אני לא מסוגל, אני יושב כאן כבר שעתיים, מקשיב לשיר של גנית, אני עוד זוכר שהיא פירסמה אותו כאן, אני זוכר שגם אז התלהבתי ממנו, אבל רק עכשיו הבנתי שהיא מדברת על אלוקים... אני פשוט רוצה לצרוח, לבכות, לשיר את השיר בקולי קולות!! אני פשוט מרגיש כל כך מחובר לשיר הזה!! די, אני לא מצליח להתנתק מהשיר הזה!! אם רק יכולתי להגיד את זה לגנית, אבל היא לאמתחברת אף פעם!! תכנסו לקישור, קראו את המילים, תורידו את השיר, ותראו איך תרגישו!!
 
../images/Emo7.gifאיזה שיר...

יוו.... מילים קשות ונכונות... די אני הולכת לבכות.. רציני.... גנית שרה את השיר הזה? זאת היא ששרה?
 

g a n d i

New member
שמעון תודה!

אני כל כך שמחה שהבנת את השיר שלי ושהוא מצליח לרגש אותך...אין לך מושג עד כמה אתה גורם לי לאושר עכשיו!! באמת, אני מרגישה ממש טוב עם עצמי, שהצלחתי להעביר את המסר שלי, ושהשיר השפיע עלייך בצורה כזאת-תודה רבה!
 

g a n d i

New member
תודה...

אבל אני קצת לא מוצאת את עצמי כאן. אלה אמרה לי פשוט שרשמתם על השיר אז באתי לראות... מדיי פעם אני מציצה מחדש, אתם מסתדרים מצויין גם בלעדיי
 
למעלה