אלוקים שלי

אלוקים שלי

רציתי לומר לך שאני מבקשת ממך סליחה ומחילה על כל הדברים הרעים העשיתי עד היום. אני מבקשת ממך רק דבר אחד קח את כל השומן הרב ורע הזה שנמצא בתוך גופי וזרוק אותו לים לפח או לכל מקום שתרצה.רק קח אותו ממני אני לא יכולה לסבול אותו יותר אצלי הוא מציק לי מפריע לי לנשום לחיות להתלבש כמו שצריך לרקוד לבלות ולהנות .הוא לוקח ממני את כל שמחת החיים שלי את כל הבטחון שלי את המחשבות שלי והרצונות שלי הוא לוקח ממני הכל ולא משיאר לי כלום לא משיאר לי חיים ורצון לחיים בבקשה אלי לפני שיהיה מאוחר קח את השומן הזה ממני הרחק הרחק כדי שלא אפגוש אותו כדי שלא אראה אותו וכדי שלא אחוש אותו בבקשהאני מתחננת אליך קח אותו ממני וטובה שעה אחת קודם. אמן!!!!

t@gel

New member
אמן.......

אבל למה את פונה אליו? הרמת ידיים? את נשמעת כאילו אינך מאמינה עוד בעצמך... כאילו את זרה לאישיותך...לאופייך.... רונה יקרה... אל תפני אל אלוקים...זה כאילו שאת מסירה את האחריות מעצמך. תאמיני במי שאת...את חזקה...יש בך כוח רצון לרדת במשקל... אז תשתמשי בכוח הזה...אל תפני בבקשת תחינה לאלוקים... זה תלוי רק בך...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה את עושה למען הירידה במשקל, אליה את כה נכספת? אוהבת אותך ...אני

למעלה