אלוקים-משה כהן

B E N ב ן

New member
אלוקים-משה כהן

ביצוע: משה כהן מילים: ירמי קדושי לחן: עממי אותי רואים בוכה עלי לא מרחמים הלב שלי כואב אותי לא מבינים מרוב שאני סובל שכחתי איך צוחקים גם האושר שהיה עזב למרחקים נהרסו החלומות בגד בי מזלי בגיל כזה צעיר תראו את מצבי נולדתי רק לסבול כך הוא גורלי אלוקים אוי אלוקים מה נשאר לי בחיים בעולם אין רחמים איש לא מקשיב לכאבי בגיל כזה צעיר תראו את מצבי נולדתי רק לסבול כך הוא גורלי היכן האנשים וכל החברים ברגעים הכי קשים אותי כולם עוזבים אכזבות אותי הורסות נמאס לי כבר לחיות כולם נטשו אותי בודד בעולמי אבדו כל תקוותי אין טעם לחיי בגיל כזה צעיר תראו את מצבי נולדתי רק לסבול כך הוא גורלי אלוקים אוי אלוקים...

B E N ב ן

New member
כמה כמה-משה כהן

ביצוע: משה כהן מילים: דוד זיגמן לחן: לא ידוע וואי וואי כמה כמה את סובבת אותי עד שלא מצאתי את עצמי אם רק תתני סיכוי קטן לאהבה לך אתן את נשמתי וואי וואי כמה כמה את שיגעת אותי עד שלא מצאתי את עצמי אם רק תיתני סיכוי קטן לאהבה לך אתן את נשמתי את לא מלכה אני לא מלך אך למענך אתן את המלכות יום עוד יבוא ואת תדעי בחור כמוני לא תמצאי ואת שותקת לא מתייחסת כמה יפה את ונחשקת לא ויתרתי לא נשברתי צמא לאהבה.... וואי וואי כמה..

B E N ב ן

New member
למה מה קרה-משה כהן

ביצוע: משה כהן מילים: ג'קי עובד לחן: לא ידוע לבדי יושב אני ומתבונן בתמונתה השאירה לי אותה ונעלמה נושם אני אותה כי עיניה מדברות רק אהבה תשוקתה כבשה אותי כבשה שוב עולים געגועים רוצה אני אותה מתקשר אך היא כבר לא עונה שוב עולים געגועים נזכר בחום גופה רוצה לחזור למה שכבר היה למה מה קרה אותי כבר לא אוהבת למה מה קרה למה היא כועסת תני לי רק מילה שעוד בי חושקת אווו רק מילה אך רק מילה נעלמו מזכרונה לילות שלמים של אהבה בתוכי השאירה חותמה תשוקתה כבשה אותי מתענה באהבה למה את שותקת מה קרה שוב עולים געגועים רוצה אני אותה מתקשר אך היא כבר לא עונה שוב עולים געגועים נזכר בחום גופה רוצה לחזור למה שכבר היה למה מה קרה אותי כבר לא אוהבת למה מה קרה למה היא כועסת תני לי רק מילה שעוד בי חושקת אווו רק מילה אך רק מילה למה מה קרה...

B E N ב ן

New member
מבט כואב-משה כהן

ביצוע: משה כהן מילים ולחן: פרדי טייפור את קולך מתוך השקט שומע היה קשה בך פגעתי אני יודע את בכית לא אשכח את ענייך איך הייתי מטורף אחרייך מבט כואב אדם אוהב מבט כואב אוהב אלוקים אנא רחם סבלתי די שלח מלאך שינחם את מכאובי לילה לילה מתעטף בייסורי בייסורי אזעקה מתוך ליבי יוצאת אלייך איך דמי רותח בלעדייך בלילות חולם רק עלייך וביום מחפש אחרייך מבט כואב...

B E N ב ן

New member
מסתובבת ברחובות-משה כהן

ביצוע: משה כהן מילים: שי קסלר לחן: לא ידוע מסתובבת ברחובות מחפשת אהבות בשבילה הכל משחק רק לשבור עוד לב אחד למה כל הדמעות בגללה תמיד יורדות הזהר ממבטה היא שוברת לבבות היא פוסעת לבדה בשמלה כה חשופה הגברים שברחוב מבטם שולחים לה אם תתן לה את ידך היא תשבור את לבבך אז תבין אז תבין אז תבין שזו רק אשליה אז תדע שהיא בך שיחקה הרבה כבר ניסו אהבה חשבו מצאו מתנות הם לה קנו ארמונות הם לה בנו אך בליבם היא שיחקה ובסוף אותם נטשה ועכשיו הם לבדם הם בוכים על גורלם היא הרסה את חלומם הם חשבו זו אהבה אך בסוף איבדו אותה היא פוסעת לבדה... את הלב שלי שברה ובסוף אותי עזבה נערת האשליות ששוברת לבבות בליבי היא רק שיחקה את הנפש היא הרסה והיום אני בדד מחפש את המזל היא פוסעת לבדה... הרבה כבר ניסו אהבה חשבו מצאו מתנות הם לה קנו ארמונות הם לה בנו אך בליבם היא שיחקה ובסוף אותם נטשה ועכשיו הם לבדם הם בוכים על גורלם היא הרסה את חלומם הם חשבו זו אהבה אך בסוף איבדו אותה היא פוסעת לבדה...

B E N ב ן

New member
מישחקי קלפים-משה כהן

ביצוע: משה כהן מילים: ירמי קדושי לחן: עממי ברחובות חשוכים איבדנו את הדרכים רחוקים מהקרובים מרגישים בודדים אנשים בנו פוגעים את הדלתות סוגרים ואותנו מגרשים מה חטאנו אלוהים כולם לנו קוראים ילדי המרורים אותנו תמיד דוחים בגלל שאבא שיחק קלפים הפכנו לקבצנים רעבים ויתומים מהחברה מנודים בגלל שאבא שיחק קלפים אנא ממך אלוהים שים קץ לייסורים במה אנו שונים מאנשים אחרים למה יש אנשים שתמיד מחייכים ואנחנו נולדנו רק עם מכאובים נפרדתי מהקרובים נותרתי עם הייסורים וכולם בי פוגעים בגלל שאבא שיחק קלפים נשרפו לי הנעורים וחי עם קבצנים רק בגלל שאבא שיחק קלפים שיחק קלפים כל האנשים חושבים שאנו משוגעים מרגישים כמצורעים מאיתנו מתרחקים השנים כך חולפות ובלב יש זכרונות מחפש את הקרובים ועולים געגועים אמא עזבה למרחקים אבא שרף את החיים והכל בגלל משחקי קלפים משחקי קלפים נותרתי עם זכרונות גדלתי ברחובות נולדתי בשביל לבכות בגלל שאבא שיחק קלפים אנא ממך אלוהים...

B E N ב ן

New member
סופה של אהבה-משה כהן

ביצוע: משה כהן מילים: יוסי גיספן לחן: לא ידוע עוד דמעה אחת נושרת בשתיקה היא מספרת איך הפכה האהבה לסיפור של אכזבה רק מי שאוהב יודע כמה שזה פוגעע שהכל פתאום נגמר ומה נותר? רק טעם מר! נשבעתי לא להתאהב נמאס לי להתאכזב לא נשאר לי מה לתת הכל שקרים ואין אמת די סבלתי מכאב אין לי עוד מקום בלב זה סופן של אהבות רק כאב ואכזבות בגללך אני פגוע בן אדם עם לב פצוע איך יכולת כך לעזוב לא רוצה עוד לאהוב קרעתי את כל התמונות נשארתי עם הזכרונות מנסה הכל למחוק את המר והמתוק נשבעתי לא להתאהב...

B E N ב ן

New member
סם האהבה-משה כהן

ביצוע: משה כהן מילים ולחן: לא ידוע אכזרית האהבה אין בה נחמה כמו לשחק באש דרך ללא מוצא נשארתי עם עצמי עם טעם מר של אהבה אומרים שמתגברים והכאב עובר אחריה מה נשאר בחדר מסתגר יכול להשתגע כשאתה לבד עם עצמך. נשארתי מחפש בחושך שבור בלי יום של אושר למה זה קרה? נשארתי מחפש בחושך שבור בלי יום של אושר אין בה אמונה... אם תטעמו את סם האהבה אין בה טיפה שלנחמה בוגדנית האהבה הפכה אותי למשוגע אם תטעמו את סם האהבה אין אדם שבו היא לא נגעה. קשה להיות איתך לך היא משאירה רק צער וכאב לה לא איכפת ממך אותך היא מתישהו את כולך היא מחליאה בתוך דפי הזמן שמעה היא מכתב שמישהו אחר לא מתאהב ולא יתן עצמו ידע סודו אל לב אוהב. נשארתי מחפש בחושך שבור בלי יום של אושר למה זה קרה? נשארתי מחפש בחושך שבור בלי יום של אושר אין בה אמונה... אם תטעמו את סם האהבה אין בה טיפה שלנחמה בוגדנית האהבה הפכה אותי למשוגע אם תטעמו את סם האהבה אין אדם שבו היא לא נגעה.

B E N ב ן

New member
קחי את הדמעות-משה כהן

ביצוע: משה כהן מילים: ארלט ספדיה ומרטין גל לחן: עממי את עומדת מול עיני וחומקת משפתי שתי ידייך רועדות הן פתאום הפכו זרות ואני מרגיש אבוד בגללך רוצה למות תני סיכוי אני לוחש תני סיכוי שוב לבקש אל תביטי בשעון זהו לילה אחרון כשהבוקר יעלה אז יותר לא נתראה קחי את הדמעות אל תניחי לי לבכות קחי את הדמעות הרסו אותי האהבות קחי את הדמעות עייפה נפשי מאכזבות קחי את הדמעות הכאב אינו עוזב והראש שוב מסתובב מה יהיה איני חושב כי הלב בפנים אוהב השמיים גם בוכים זכרונות יפים לוקחים איך סבלתי אלוהיי אין עוד טעם לחיי אל תביטי בשעון...

למעלה