אלוקים יקר

אלוקים יקר

אוףףףףףףףףףףףף...... כ"כ הרבה שאלות/בקשות/ודברים תמוהים יש לי אלייך אבל אני רוצה לשאול אותך רק שאלה אחת שחשובה לי. התשובה לשאלה לא נמצאה, אפילו לא שלחת לי רמז, אחרי כ"כ הרבה זמן של חיפושים ותפילות אותה שאלה נשארה, היא אולי פשוטה אבל אתה עדיין מתעלם, הרי אתה הכול יודע אז אולי תענה לי? היכן היא אותה האהבה התמימה? זו השאלה שלי! אתה רואה? שאלה פשוטה מאוד ואתה הרי גדול ואני הקטנה ניצבת מולך, לא תמיד רואה או מבינה הכול אבל תן לי תשובה. מי כמוך יודע עד כמה הלב שלי מלא בסבל וצער מי כמוך רואה את דמעותיי בלילות, את השתיקה הרועמת והמבט השותק. רק אתה יודע מה אני לעזאזל מרגישה?. כמה מייאש, מתסכל. אני לא מצליחה למלל את מה שאני מרגישה לאנשים מסביבי וזה מטריף אותי. אני רוצה אדם אחד קרוב שאוכל לאמר לו "אני אוהבת אותך" אדם אחד שיביט עליי בעיניים ויאמר "אני אוהב אותך" וזה יבוא לו מבפנים.שיאהב אותי בגלל שהוא רוצה אותי,לידו... אני רוצה להרגיש חופשי ובטוח כדי להביע את הרגש הזה. וכן, אני יודעת- למרות שאני נופלת הרבה, יש לי יכולת מדהימה להתארגן מחדש ולקום על הרגליים. כמו חתול רק כמו,כי אני לא חתול. ולפעמים, במקום ליפול על הרגליים, אני נופלת על הלב.. ואסור שאף אחד יידע. רואים רק שנפלתי, מאמינים שאקום תוך שנייה, רק שלפעמים, קשה גם לי לקום. ולפעמים, אני רק אנושית... אלוקים, לעיתים כל נגיעה הקרובה מדי ללב גורמת לי להיות כמו קיפוד לשלוף את הקוצים אבל בי הלב צמא לנגיעה חמה,אוהבת אמיתית. רק אתה רואה את הדמעות שלי כשאני כואבת ,אחרי שמולם העמדתי פני גיבורה. אז אולי תיתן לי את הרמז אבל גלוי ואולי פשוט תשלח אותו לכאן זה לא הכי קל??????

Kטלנית

New member
../images/Emo23.gifיש בך אהבה והיא תנצח../images/Emo23.gif

ככה כתוב בחתימה שלך
אין הרבה מה לכתוב על הבקשה/התפילה שאת נושאת אליו רק לאחל לך מתוקה שיתקבלו תפילותיך ברצון זכרי: "הוא לא מעמיד בנסיון את מי שאינו יכול לעמוד בו" ואין לנו שמץ של מושג בעניניים גבוהים "נסתרות הן דרכי אלוקים"

משהו שיכוון

אמא שלי פעם אמרה לי: ייאוש ודמעות לא מכוונים למטרתך, כל עוד את לא שמחה עם מה שיש לך איך תקבלי ממנו משהו טוב?" מאז אני מבקשת בשמחה, ומאז אני מקבלת כל מה שהוא מעניק לי ואומרת חרש תודה!

למעלה