אלופה חדשה בדרך

סלים וארזה

New member
מנהל
אלופה חדשה בדרך
לקראת משחק הגמר הראשון מבין שניים בין אילת לירושלים, נא לשרשר לכאן את תחזיותיכם, הגיגיכם ושאיפותיכם.

סלים וארזה

New member
מנהל
אני אתחיל
ירושלים על הנייר קבוצה טובה הרבה יותר. גם ברמת הישראלים, גם בזרים וגם בספסל. יש לה מבחר של זרים והיא יכולה להחליט את מי היא מושיבה על הספסל. מצד שני אילת מגיעה עם מומנטום חיובי. עוד לא היתה קבוצה בארץ שפיגרה 2-0 בפלייאוף וניצחה בסיום 3-2 וזה עוד מול מכבי ת"א (ללא לנדסברג, סמית' ופניני - אבל עדיין הישג מדהים). השאלה אם באמת תבוא נפילת מתח אחרי סדרת חצי הגמר. אני מנחש שלא כי באילת יש מספיק שחקנים עם נסיון דוגמת כדיר, יוטר, ניסים ושמחון שמהווה הפתעה.
&nbsp
צופה לנצחון ב-7-9 הפרש לירושלים במשחק הראשון באילת. מצד שני גם ניחשתי שחיפה תעבור את אילת ושמכבי ת"א תדלג בקלילות על אילת, אז אני עוד פעם מהמר נגד אילת? כנראה אני לא לומד

shay4442

New member
קודם כל כולנו צריכים להתענג על הרגע הזה גמר כיפי בלי מכבי
ועכשיו כמובן שירושלים פייבוריטים עם סגל יותר עמוק ויותר כשרוני, מה גם שבמשחק הגומלין בירושלים הם יכולים לתקן מול 11,000 אוהדים.
הימור שלי: ניצחון דחוק לאילת במשחק הראשון וניצחון גדול של ירושלים במשחק השני.

DRORIKO8

New member
כמה הגיגים:
1.אני כל פעם מחדש נזכר למה אני כל כך שונא את שיטת בית-חוץ. בתור אוהד ירושלים כל ה"מתח" שהיה לי הערב זה אם ירושלים תסיים תוצאה שלפי הההשערות תספיק למשחק השני
2.לא רואה את אילת הופכים את התוצאה,גם בניצחונות הגדולים על מכבי הם עשו את זה בהפרש מזערי. אה כן זה וכי ירושלים קבוצה הרבה יותר טובה.
3.האליפות הממשמשת ובאה אמנם גורמת לי להתרגש,בכל זאת אליפות ראשונה, אבל אם הלב מתלהב הראש יודע שזה אליפות חרטא. בניגוד לחולון של דורסמן או או מכבי חיפה של לפני שנתיים לא באמת היתה לנו יריבה בגמר. גם לא היתה לנו שום יריבה אמיתית בדרך. כי בואו נודה באמת,חוץ מירושלים ומכבי כשהם בריאים אין בליגה אף קבוצה טובה, לכל היותר קבוצות נחמדות כמו ראשון ואילת. אני לא זוכר את הליגה בכזה שפל,אבל היי גם מלך הביצה הוא עדיין מלך

למעלה