אלוניס אני שמחה להודיע שהחבילה הגיעה
A A l o n i s New member 23/6/03 #2 ../images/Emo124.gif m i c h a l i את מוכנה לספר לי איזה חבילה? אני מאמין שזה משהו שקשור בספאקיינאקיס. אבל אשמח לדעת יותר פרטים...
../images/Emo124.gif m i c h a l i את מוכנה לספר לי איזה חבילה? אני מאמין שזה משהו שקשור בספאקיינאקיס. אבל אשמח לדעת יותר פרטים...
A A l o n i s New member 23/6/03 #4 ../images/Emo124.gif מיכלי אז כל מה שנשאר זה לקבוע תאריך ושעה (ומי מביא את האוזו) ולשבת ולהתענג מנוטיס ספאקיינאקיס הענק.... החזרתי את הכדור אלייך. אני מחכה לתשובה.
../images/Emo124.gif מיכלי אז כל מה שנשאר זה לקבוע תאריך ושעה (ומי מביא את האוזו) ולשבת ולהתענג מנוטיס ספאקיינאקיס הענק.... החזרתי את הכדור אלייך. אני מחכה לתשובה.
A A l o n i s New member 25/6/03 #5 סתם כי בא לי להקפיץ מיכלי נעלמת לי... באת, הזכרת את ההסכם ושוב נעלמת.... את יודעת יש משפט בסינית שאומר "צ'ינג האוו שיו צ'אן סון" וואלה לא מבין מה הוא אומר חחחח אבל יש משפט בעברית שאומר "הסכמים יש לכבד"
סתם כי בא לי להקפיץ מיכלי נעלמת לי... באת, הזכרת את ההסכם ושוב נעלמת.... את יודעת יש משפט בסינית שאומר "צ'ינג האוו שיו צ'אן סון" וואלה לא מבין מה הוא אומר חחחח אבל יש משפט בעברית שאומר "הסכמים יש לכבד"
M m i c h a l i New member 25/6/03 #6 יהההההה הנה אני ../images/Emo98.gif מה קורה אלוניס ? איבדת את הכתובת ( של המסרים) ? היידה לא להתעצל... לפתוח יומנים
יהההההה הנה אני ../images/Emo98.gif מה קורה אלוניס ? איבדת את הכתובת ( של המסרים) ? היידה לא להתעצל... לפתוח יומנים