אלונה

ronitr11

New member
אלונה

משהו אחר ממני,מקווה שתהנו כעובר חדש בחברת היי טק לא הייתי רגיל לכל הפינוקים שיש באזור המשרדים המפואר,מעבר למשרדים הגדולים והמפנקים בעלי גוון חום של עץ מהגוני ובר משקאות שלא מבייש כל מועדון לילה רציני היו גם ארוחות צהריים מפוצצות עם כל שחשקה נפש אדם. בכדי שהעובדים לא יעלו במשקל הוחלט כי כל עובד חייב להתאמן פעמיים בשבוע בחדר הכושר הנמצא בתוך הקאנטרי הצמוד למשרדים. כעבור זמן לא רב רכשתי לעצמי חברים לכושר ודרכם למדתי על הבנות הפנויות בחברה, עם הזמן מצאתי לעצמי לו"ז מתאים שכלל שעה עבודה חדר כושר ושעת שחייה כמובן ששעות אלו תרמו למראה החיצוני שלי. באחת מן הפעמים עוד כשהייתי על מכשיר ההליכה בזמן החימום עלה מישהו על המכשיר לידי, זו הייתה אישה בבגד גוף עשוי לייקרה עם ישבן נהדר, בגד הגוף לא השאיר הרבה מקום לדמיון כאשר קווי המתאר של החוטיני בישבן החטוב הביאו אותי למחשבות נוגות. היא פנתה אליי בבקשה להחליף מכשיר וזו הייתה הפעם הראשונה שפגשתי את אלונה לאחר מפגש מקרי זה החלטתי לחפש אחריה במערכת המשרדית ולמדתי שם מספר פרטים שעזרו לי בהמשך הדרך ליצירת קשר עתידי. כיאה לחברת הייטק משגשגת החליטו קברניטי החברה לעשות מסיבה יוקרתית נוכח ההנפקה האחרונה המסיבה התקיימה בחוות רונית שבשרון בצהרי יום שישי ועד לשעות הערב המאוחר (אפטר פרטי). כאמור הייתי חדש בחברה ולא הכרתי רבים מהנוכחים, שתיתי כוס של מרטיני ובעודי אוכל את הזית ראיתי את אלונה בכניסה, ליבי החסיר פעימה והרגשתי את הדם אוזל מן הפנים ומתמקד באזור המפשעה מאז שהייתי נער לא התרגשתי כך ממראה בחורה (לבושה). אלונה הייתה בעלת רגליים ארוכות ושזופות שלבשה מכנס לבן קצר מפשתן שהסתיר חוטיני צחור ולבן שנבלע באלגנטיות בין ישבניה, החולצה שלבשה הייתה פשוטה יחסית אך בעלת מחשוף נדיב. אין ספק בכלל שהיא הייתה מסמר הערב וראו איך היא נהנית לפלרטט עם כל הבנים שקרקרו סביבה ורצו להביט בפלא מקרוב, לאחר מספר דקות הצלחתי להתאפס מעט ולקלוט את מבט עיניה, סימנתי לה ונגשנו לבר והזמנו מנה כפולה של דרמבוי. בהמשך הרגשנו איך הכימיה והמתח המיני בנינו הולכים ונבנים (תודה לאלכוהול) והבנו שבכדי שנעבור לביולוגיה עלינו לעזוב את המקום בהקדם, בעודנו מתכננים התגנבות יחידים החוצה מהחווה אנו שומעים במערכת הכריזה את שמה של אלונה – היא זכתה בפרס העובד היעיל דבר שלא הועיל למצב החרמנות שלנו שכן נאלצנו להישאר במקום עד תום האירוע. עברו עוד שבועיים תמימים של אוננות יום יומית רק על המחשבה והפנטזיה שלנו יחד, סופסוף הגיע סופ"ש ולאף אחד מאיתנו לא הייתה כל מחויבות קודמת. קבענו להיפגש בנווה צדק בדרום תל אביב מקום מלא קסם, רומנטיות, וירח מלא בשמיים, ברגע שעיני נחו עליה קבעתי כי היא נראית נהדר בחולצה שחורה שהבליטה את שדייה ושדרכה ראו את פטמותיה מזדקרות נוכח קרירות הערב ומכנס שחור צמוד שכרגיל כיסה חוטיני דקיק. היה לה ריח נעים של פרחים והשיער השחור שלה היה ארוך ובוהק בניגוד לעיני התכלת היפות והנוצצות שלה. לאחר ארוחת הערב שנינו מסוחררים קלות מהיין ששתינו קודם הזרוע שלי כרוכה סביב מותניה הצרים וזרועה שלה כרוכה סביב מותני שלי החליקה את ידה לעבר העכוז שלי וצבטה קטנה, על פניה נסח חיוך מטופש שיכול היה להעיד על מה שהתרחש לה בראש באותו הרגע, בראשי שלי רציתי להרגיש את העור החלק בבטן שלה, את השדיים שלה את מעלה ישבנה. רציתי לחוש את האזורים הפרטיים ביותר שלה, רציתי להיות עד לרגע בו הכונכיה שלה תתבקע והאישה היפה הזו תרטוט, תסחף ושהעיניים יטבעו בעונג צרוף. ברגע שהגענו לביתה לא בזבזנו רגע והסתערנו אחד על השני וקרענו מעצמנו את הבגדים, כעבור רגע השפתיים שלי היו על שלה והאצבעות ליטפו את השדיים שלה, היא מצד שני שלחה יד חמה לאזור המפשעה שלי. שנינו התחרמנו מאוד והתנשקנו בלהט, האגנים שלנו נצמדו זו אל זה והגניחות עברו ליבבות היא שלפה אותי מהתחתון ובמהירות ותאווה החלה למצוץ אותי ולבצע פעולות יניקה תוך שאני משחק לה עם האצבע בדגדגן. לאחר זמן קצר גמרתי לה בפה והיא קמה לנקות את עצמה, כשחזרה ראיתי שהיא עוד עם גופית משי לבנה שלבשה מתחת לחולצה (שנקרעה זה מכבר) שהסתירה זוג שדיים גדולים עגולים מושלמים החלתי ללקק את הפטמות הורודות שהזדקרו לי בפה ושסימנו את הסיבוב השני. היא נעמדה על ארבע ואני נצמדתי אליה מאחור בתנוחת דוגי, לאחר מספר דקות כשאני חודר אליה בחוזקה היא גמרה בקול רם ובפראות מפתיעה, כדי להרגיע את נשימתה הבאתי גלידה מהמקרר מרחתי אותה על גופה המושלם של אלונה והתחלתי ללקק שוב כל מקום בגופה. כשהגעתי אל בין רגליה היא פסקה אותן בעדינות ונתנה לי לטעום מטעם גן העדן הפרטי שלה מאז אותו היום אלונה הפסיקה לצלצל ובמשרדים לא ראיתי אותה יותר, מסתבר שהרומן שעוד לא התחיל הגיע להנהלה וישנו חוק שאוסר קיום יחסים בין העובדים (הנשואים) מכיוון שאלונה הייתה בכירה ממני החליטו לפטר אותה למען יראו ויראו..

למעלה