אלון-סופרמן

אלון-סופרמן../images/Emo26.gif

"• חילוני חייב להיות ליבראלי SupermanZW ו 15:27 | 11/06/07 אני לא טוען שחילוני חייב להיות אתאיסט, גם אני לא אתאיסט, אך משום שאני חילוני אחד מערכיי החשובים הוא "חיה ותן לחיות", לא יתכן שחילוני יתמוך בכפיה דתית ואם אתה לאומי ותומך בחיזוק מעמד הדת במדינה אתה שייך למפד"ל יותר מאשר למחנה החילוני לאומי." אין ספור פעמים אמרת שאתה אתאיסט. אתה אפילו מנהל את פורום אתאיזם. מה בדיוק השתנה אצלך [אם בכלל]?

SupermanZW

Well-known member
אני דאיסט, לא אתאיסט

אף פעם לא טענתי שאני אתאיסט, כנראה התבלבלת. גם כשהתחלתי לנהל את פורום אתאיזם וגם לפני כן תמיד ציינתי שאני דאיסט.

מוזר.. הייתי יכול להשבע שראיתי אותך הרבה

פעמים כותב שאתה אתאיסט. בכל אופן, האם הנך מאמין באלוהים?

SupermanZW

Well-known member
כן, ועל מנת להבין טוב יותר את אמונתי אני

ממליץ לך להיכנס לקישור. אני מדגיש שאין שום קשר בין אמונתי לבין דת כלשהי.

OnlyNick

New member
על פי האתר ניתן להבין ש...

דאיזם זו אמונה אנטישמית ואנטי-ציונית... האם זה באמת ככה או רק השקפת העולם של בונה האתר?

SupermanZW

Well-known member
רק ההשקפה של כותב המאמר שדן בכך

בעקרונות האמונה הדאיסטית אין אנטישמיות ואין שום יחס לציונות או כל תנועה לאומית או פסאודו לאומית אחרת.

Astroo

New member
יש לפחות 3 מאמרים כאלה - כ-10% מכלל המאמרים

גם לא ברור איך המאמרים האלה קשורים לנושא של האתר. נראה פשוט שעורכי האתר הם אנטישמים ורצו בכוח להבליט את דיעותיהם. האם זהו האתר הרשמי של הקהילה הדאיסטית?

SupermanZW

Well-known member
כל מאמר נכתב ע"י כותב אחר

אני ראיתי 2 שחשודים באנטישמיות, אתה ראית 3? אם כן מהם ה3 לדעתך? בוא נבחן זאת יחד, שמא אתה מגזים. זהו האתר הרשמי של הקהילה הדאיסטית בארה"ב, לקהילה בישראל אין אתר ולקהילות של רוב המדינות האחרות אתרים שאינם באנגלית.

Astroo

New member
הנה לפחות 4

1. Jewish superiority 2. Is Israel worth the terrorism? 3. The kosher religious scam 4. The Neocons Are Biblically Grounded

SupermanZW

Well-known member
ידעתי שלק קראת לעומק ובעיון

המאמרים Jewish superiority ו-The kosher religious scam אינם אנטישמיים, בתנ"ך באמת כתוב שהיהודים הם עם נבחר ובתלמוד כתוב שהגויים הם שויי ערך לבהמות, קיימת שחיתות רבה בהשגחות הכשרות השונות וחוקי הכשרות עצמם גורמים בין היתר לצער בעלי חיים ולפגיעה בבריאות האנשים, זו לא אנטישמיות אלא רק עובדות. בשני המאמרים האחרים מצאתי אנטישמיות.

Astroo

New member
שני המאמרים האלה הם אנטישמיים מעצם הכנסתם

לאתר. הם לא קשורים כלל לנושא האתר ולכן ההסבר היחיד לקיומם שם הוא הרצון לתקוף יהודים. אני יודע היטב מה כתוב בתנ"ך ובתלמוד, למדתי בבר-אילן.

SupermanZW

Well-known member
אתה ממש לא מסוגל להיות אובייקטיבי

לא כל דעה נגד יהודים היא אנטישמיות, דעה שמונעת מעובדות היא דעה לגיטימית גם אם היא מרגיזה אותך, השמצת יהודים חסרת בסיס היא אנטישמיות, ניכר כי אתה חסר אבחנה.

SupermanZW

Well-known member
הדאיזם מציג את השקרים שבדתות

מטבע הדברים הוא תוקף גם את היהדות, בדיוק כמו שהוא תוקף את האיסלאם ואת הנצרות. אם מכותרת בלבד אתה חווה דעה מצבך רע מאוד. אם אתה יודע מה כתוב בתנ"ך ובתלמוד אתה אמור לדעת כמה גזענות, שוביניזם, ספסישיזם וגועל נפש יש שם.

Astroo

New member
קראתי את המאמרים האלה

אני לא שופט רק לפי הכותרות. הרעיון הכללי של כל המאמרים האלה הוא כזה: הנצרות היא דת לא נכונה כי היא מבוססת על התנ"ך והתנ"ך הוא חלק מקנוניית היהודים להשתלטות על העולם. אכן יש בתנ"ך ובתלמוד הרבה ממה שכתבת, אז בוא נתחיל להאמין בפרוטוקולים של זקני ציון למיניהם.

SupermanZW

Well-known member
לא ברור לי אם אתה ציני או בור

קראת פעם את הפרוטוקולים של זקני ציון? אם כן היית אמור לזהות בכוחות עצמך שמדובר בזיוף מניסוח הדברים אשר אינו מתאים לזה של חכמי העם, אם לא אז מצבך חמור עוד יותר כי אתה מבקש להאמין בטקסט שאינך יודע כלל מה כתוב בו. אני מקווה שאתה ציני למרות שסביר יותר בעיני שאתה בור.

Astroo

New member
חבל שאתה עובר להתקפות אישיות

אני לא תקפתי או העלבתי אותך אישית באף הודעה. אתה לא מכיר אותי ואין לך שום בסיס להעלבות מהסוג הזה. ברור שהנושא של הפרוטוקולים הוזכר בציניות כדוגמא לתיאוריות הקונספירציה למיניהן שבהן היהודים מואשמים בשאיפות להשתלט על העולם.

SupermanZW

Well-known member
בקיצור, לא קראת את הפרוטוקולים

תיארתי לעצמי שלא היה לך מושג על מה מדובר, הפרוטוקולים מדברים על הרבה יותר מהשתלטות על העולם. לו היית קורא אותם היית מבין שמדובר בזיוף. לא כל טענה נגד יהודים היא אנטישמיות, טענות שנובעות מעובדות הן ביקורת לגיטימית, השמצות שאינן מבוססות על עובדות הן אנטישמיות וחבל מאוד שאינך מסוגל להבחין בין אנטישמיות לביקורת לגיטימית.

למעלה