אלומה או אדלינה?

שאלוטס

New member
אלומה או אדלינה?

או אופציות נוספות לארוחת ערב באיזור הגליל המערבי? המון תודה

אז ככה...

לראשונות אני אכלתי טרטר בקר שהיה קלאסי במובן הטוב של המילה, בשר שהרגיש משובח, בלי התחכמויות, חלמון שליו טרי ביותר ופשוט מנה טעימה. אשתי אכלה מרק ארטישוק ירושלמי (אני חושב, זה היה כבר לפני כמה שבועות) ומאוד נהנתה למרות שציינה שהיא מעדיפה את זה של אמא שלי. ביחד עם הראשונות הזמנו לחם שהיה בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, קרום פריך ופנים רך וטעים. חלקנו לעיקרית מנה שנקראה בתפריט "טלה 7 שעות" ובעצם היתה מנה של ראגו טלה שהוגש בתוך גלדי בצל. גם מנה זו היתה מאוד טעימה. ככלל הפרזנטציה של המנות היתה מאוד יפה וזה בלי לדחוף בצלחת דברים שאינם קשורים לטעמי המנה. סה"כ הארוחה המפורטת בצירוף סן פלגרינו גדול עלתה בערך 200 ש"ח. לא זוכר בדיוק בשל הזמן שעבר. תפריט היין מורכב מיינות ישראלים בלבד, לא זכור לי משהו מעניין ובכל מקרה לא תכננתי לשתות כי הייתי צריך לנהוג בחזרה למתת ושתיתי כמה שעות קודם בביקור ביקב כרם שבו. כשיצאנו מהמסעדה ציינה אשתי שהמסעדה עומדת מבחינתה בסטנדרטים של תל אביב. אני מסכים עם קביעה זאת חלקית אך בכל מקרה ביחס להיצע באזור אני ממליץ מאוד. לילה טוב תום

מיתר44

New member
תוכל לספר על שבו

אני קורא שיינותיו מושכים תשומת לב וביקורות מאוד חיוביות. טרם טעמתי אותם. מה שתית?

ZimmerTLV

New member
אמש באדלינה

אתמול בערב אכלנו באדלינה את ארוחת הטעימות. היה מעולה ומשביע ביותר. אז אני אצא מהארון מתוכו קראתי בפורום עד כה ואספר לך קצת: מדובר ברשימה יפה של מנות פתיחה ואחריהן שתי טעימות מהמנות העיקריות. המנות קטנות אבל לנו- זוג שאוכל יפה- זה הספיק בהחלט. את אחת המנות בתפריט לא רציתי והמלצר הציע להביא במקומה את מה שיהיה לנו טעים, בחרנו ברקפצ'יו. קוקי סן ז'ק אגדיים, ביס גבינה מיוחד וטעים (תמר על בריוש עם גאודה), סביצ'ה סלמון, קרפצ'יו מעולה. הכול היה מעולה. שיפודי אנטריקוט, פילה דניס. בקיצור- באלומה לא אכלנו, אבל את אדלינה אהבנו מאוד.

ZimmerTLV

New member
280 לזוג

לא מופרז לטעמי... לא? אני יודעת שאת לא בעדם, קראתי הרבה לפני שנסענו בעצמנו, למתי החוויה שלך עדכנית?

פעם אחרונה לפני כשנתיים וממש לא התפעלנו.

היום זה אולי לא מופרז אבל אז זה היה יקר מאד יחסית למסעדות במרכז והמנות היו סמליות. אבל באמת שמחה שנהניתם.

למעלה