אלוורה לשתיה

טוטס

New member
אלוורה לשתיה

אני סובלת מכאבי בטן ובחילות באופן כרוני והרפואה הקונבנציונאלית עדיין לא הצליחה למצוא מה מקורם. הרפלקסולוג שלי המליץ לי על אלוורה לשתיה. אשמח לדעת בדיוק למה היא משמשת. מחיפושי באינט' ראיתי שממליצים אותה הרבה במקרים של עצירות אך זו לא הבעיה שלי. האם זה מתאים גם לבחילות וכאבי בטן? האם יכול להיות שזה יגרום לי לשלשל כל הזמן באופן קיצוני בגלל שאני לא סובלת ממצב התחלתי של עצירות? אשמח אם מישהו יודע! תודה!!

אלוורה לא מזיק , אך../images/Emo140.gif

כדאי שתמצאי מטפל שיעזור לך להבין מה מקור לבעייתך, אין תרופת פלא דרך האינטרנט, אומנם אלוורה לא מזיקה , אך לא צריך לשתות סתם כל מיני צמחים, אם לא ידוע מה גורם לך לכאבים ובחילות, אולי הבעיה רגשית? ולאו דווקא פיזית?? אם לא פתרת אותה בדרך הרפלקסולוגיה , אז חפשי מטפל אחר , שיוכל לעזור לך . בריאות טובה אריאלה באהבה

טוטס

New member
אני עוברת אינסוף של טיפולים

שיותר מדי התרכזו בצד הרגשי ולא הפיזי - ששם בהחלט הבעיה אפילו לפי המטפל שלי ברפואה הסינית (וגם לפי הרגשתי האישית). את האלוורה אני לוקחת לא בציפיה שיעביר לי את כל המכאובים אך בהחלט שיקל בזמן שאני עוברת אינסוף בדיקות וטיפולים. כך שאשמח בכל זאת לדעת למה זה משמש בדיוק. תודה!!

jin282

New member
מה את אוכלת???? כמה את שותה?

מה את שותה? לוקחת תוספי תזונה אולי אבץ ? אלוורה זה דבר טוב אפילו טוב מאוד, אבל צריך לזכור שמתוך מאות הזנים רק אחדים מותרים ללקיחה פנימית אז להזהר ולהתייעץ לפני עם מישהו שמבין.

טוטס

New member
קניתי את זה בבית טבע

והרוקחת שם אמרה שזה טוב אז די סמכתי עליה... תוספי תזונה אני לא לוקחת

yoelnd

New member
אלוורה

היי ישנם מספיק מוצרים שרוצים שתקחי בכדי למכור! בכל מקרה, אי דווקא הייתי הולך על מוצר בסיסי ביותר כמו פרביוטיקה - החידקיים הידידותיים - אצידופילוס וכאלה ואפילו בהתחלה במינון מוגבר! בבריאות טובה!

jin282

New member
קישור לאתר שמתאר את הבעיה שלך

טבע הריפוי http://naturemed.co.il/in_si/health_46.html

טוטס

New member
זו ממש לא הבעיה שלי

למרות שכולם מנסים לדחוף לי את זה בכוח. המצב שלי כ"כ חמור שתסמונת המעי הרגיז לא מהווה בכלל (!!) הסבר מספק! כבר חודשיים אני לא קמה מהמיטה כמעט מכאבי תופת ואני בקושי מסוגלת לזוז- זה ממש לא המעי הרגיז

jin282

New member
אני מכיר את הבעיה רק מהכתוב ואליה

התייחסתי. בכל מיקרה מהתיאור העכשוי הבעיה שלך אכן חמורה וכדאי שתלחצי על הרופא לעשות יותר בדיקות באיחוד אם זה מחמיר או הופך לבלתי נסבל. מאחל לך רק טוב והרבה בריאות

רוקחת בבית טבע ../images/Emo35.gif

אני לא מכיר אף רוקחת שעובדת בבית טבע ואני מכיר כמה בתי טבע. בתי מסחר, כולל בית טבע לא אמורים לאבחן ולתת טיפול לבעיות, כי אם כן, אז למה ללכת למטפל
דבר נוסף, מרבית מוצרי האלוורה אינם מיועדים ללקיחה פנימית. ראשית תעשי את כל הבדיקות האפשריות לפני שאת מתחילה טיפול יואל נתן לך עצה טובה, לקחת בינתיים אצידופולוס וגם במקרה זה ישנם הרבה מוצרים מהרבה חברות, רצוי לדעת מה טוב. בברכת בריאות שלמה איציק

טוטס ../images/Emo26.gif

אני ממליצה לך לא לקחת סיכונים... ולפנות לחוות דעת שניה , למרות שזה דורש מאמצים נפשיים לחזור ולספר את כל ההסטוריה , זה עדיף ורצוי על מנת שאולי האדם הבא כן יש לו את הפתרון למענך. בכל אופן הייתי ממליצה לך להמנע מאכילת ושתית מאכלים חומציים כמו לימון , עגבניה, חצילים, בצל, וכו. ולשתות חליטת קורנית מידי יום על מנת לנקות את הגוף. בהצלחה.

אני חושבת שכדאי לחזור לרופא../images/Emo13.gif

שבוע-טוב, אי אפשר להבין מדברייך , מה משמעות הרפואה הקונוונציונאלית לא נותנת מענה , יש כל כך הרבה בדיקות לבטן , מעיים וקיבה.. עשית את כולם?? בדיקה להמצאות חיידק הליקובקטר עשית , הדמיות c.t. גאסטרוסקופיה ועוד בדיקות גאסטרוסלוגיות.. אם לא , לכי לגסטרולוג מומחה . אגב כאבי בטן ובחילות עשויות להיות ממקור של זהום בדרכי-שתן, או דלקת ברחם... שווה לבדוק גם עם גינקולוג ואורולוג. בלי שיש לך אבחון - כל מה שתעשי יהיה לשווא , אולי לא יזיק , אך גם לא יואיל . כולל הרפלקסולוגיה- שצריך להיות ממש מומחה לאבחון- שיתן לך כוון מהיכן להתחיל.. אבל נשמע מוזר שרפלקסולוג נותן לך המלצה לשתות אלוורה - בלי לדעת ממה את באמת סובלת. בריאות שלמה אריאלה באהבה

למעלה