אלוה!

Reilak

New member
אלוה!

היי, רק היום גיליתי את הפורום של ספרי רומח הדרקון המעולים (הרשומות לדעתי). זאת סדרת ספרי הפנטזיה הראשונה שקראתי, וכמה שנהנתי! שאלה לי אליכם... אני מעוניין לקרוא את מלחמת הנשמות, השאלה הם זה יפה? כי מהספר דרקוני להבת קיץ לא ממש התלהבתי...

Mystic Dragon

New member
יפה מאוד!

כדאי מאוד לקרוא [כן, יותר טוב מדרקוני להבת הקיץ]

crysania

New member
אני אישית התאכזבתי משני הראשונים

בסדרה של נשמות.. רק בשלישי כשהכל ברור כבר, אז זה גאוני פחות או יותר.. אבל שני הראשונים הרדימו אותי וקראתי אותם רק בעזרת כוח רצון לקרוא את כל ספרי רומח הדרקון, או לפחות את כל אלה בעברית.. אבל בכל זאת כדי לקרוא, כי רייסטלין מופיע בשלישי:) רק בשבילו אני אקרא:)

Mystic Dragon

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif ספוילר לנשמות ה-3 מעליי

הסגידה שלך לרייסטלין קצת מוגזמת..
בכל מקרה - אני נהנתי מכל ספר של נשמות. לדעתי מגי וטרייס התעלו על עצמם בסדרה הזאת.

crysania

New member
זה לא ספויילר, כולא אמרתי ש-

רייסטלין שם! מה הורס בזה בדיוק? טוב, נגיד. חברה שלי טוענת שאם היא היתה בקרין היא היתה רוצה להיות מדונה או מייקל ג'קסון0: אוי ואבוי. או זאתי שהמציאה את הקרינה הרדיו אקטיבית- לא, היא היתה מתה מסרטן. אז היא לא רוצה. גם לה יש פיצול אישיות^^ טוב, היא החליטה: חוקרת/בלשנית/ביוכימאית (תגובה שלי:"אין שם כאלה!!", תגובה שלה:"אבל אני אהיה!!!") /עיתונאית (תגובה שלי:"כנ"ל") והיא תמציא את כל המכשירים שאמורים לשמש אותה בעבודות האלה. קיצר, תיהיי גנומית^^ ועוד דבר אחד שהיא היתה עושה- עצרת שלום אנטי גזענית בסילבנסטי.("אתם לא טובים יותר מבני האדם!אם תדקרו את העין שלנו עם חפץ חד-גם אנחנו נצרח!די לשנאה!די לריחוק!שירו שיר לשלום!" *שמה חסוי כי היא לא מסכימה לי לכתוב אותו למרות שהיא בכל זאת תצטרף עוד מעט, יצחקו עלייך!

someboddy

New member
זה כן ספויילר!

כי רייסטלין אמור להיות מת, ופתאום הוא מתערב בעניינים של העולם

someboddy

New member
להבת קיץ זה סתם "הילדים של..."

כן, אני יודע, מלחמת הכאוס והכל, אבל זה עדיין נותן את התחושה הזאת של "הילדים של..." מלחמת הנשמות זה כבר סיפור של ממש.

Reilak

New member
אז כנראה ש...

אני אתן לזה צ'אנס... חלקכם אומרים שהסופרים התעלו על עצמם, אז בעצם יש למה לצפות? זה לא הולך להיות סיפור פנטזיה טיפיקאלי של עוד איזה רשע שמשתלט על העולם, למרות שזה נראה ככה..., וסתם ניחוש לסיום (כי אני אוהב לנחש ולבנות תאוריות, מילא?, היות וקראתי חלק מהספר הראשון וזנחתי, יש לי הרגשה שהבחורה עם השחור היא בעצם טאקיסיז שהגיעה לעולם בצורה אנושית???

אתה רוצה תשובה?../images/Emo54.gif

גם אם התשובה היא "כן" וגם אם "לא", זה יכול לקלקל. אתה באמת רוצה ספוילרים?

Mystic Dragon

New member
תאמין לי -

לאורך כל הטרילוגיה, זה לא מה שתצפה, אני לא רואה שום סיכוי שתעלה על מה שקורה לפני שאשכרה תקרא את זה. ואם כן - הכובע הורד לפניך.

למעלה