אלוהים...

the ror

New member
אין מצב שרולינג תהרוג את הארי כי

אחרי שהבנדם הראשון יקרה את הספר הוא לא יוכל להתאפק ויצעק לכל העולם שהארי מת וככה אף אחד לא יחשוב על לקנות את הספר רק מהמחשבה שזה יבעס אותו בסוף!!!!!

אףפעם

New member
תחשבו בהיגיון...

זה ספר של רולינג! היה שלה שקראתם והיה משעמם? לא!!! אז תירגעו מה שלא היה היה טוב!!! אני מצוטטת מגביע האש "ה שיבוא,מ יבוא... וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה". (פרק 37 ההתחלה עמוד 660 שתי שורות אחרונות). קיצר היה טוב אה.. ואין צ'אנס לסוף מושלם כזה סיריוס סדריק ו.. מי שמת בספר השישי כבר מת אז זה לעולם לא היה מושלם... אבל שוב איך שזה לא יגמר זה היה טוב...

scudnick

New member
אני דווקא מקווה שהיא תהרוג אותו../images/Emo9.gif

ואין שום קשר בין הדברים. אם היום מודיעים לי שבשביעי וולדמורט מנצח אני עדיין אקרא את זה - מה אכפת לי, לעזאזל? זה לא קורה באמת.

sky44

New member
אה, לא אכפת לך מספוילרים?

פראיירית...
ו-וולדמורט לא ינצח. 100% הוא לא. השאלה אם הארי ימות. אני בעד שכן. או שהוא לא ויהפך להיות המנהל של הוגוורטס. אבל אם אין לו תוכניות כאלו וולדמורט מוזמן להרוג אותו והקללה תחזור אליו שוב ושניהם ימותו.

מרי15

New member
הקללה לא תחזור אליו שוב כי ../images/Emo58.gif

מי שעוד לא קרא את הספר הרביעי לא כדאי לו לקרוא את ההודעה למטה: כי מהספר הרביעי הדם של הארי נמצא גם בגוף של וולדמורט... מה שאומר שגם ההגנה עליו...

לספר קוראים "הארי פוטר"

ברור שלא יהרגו את הגיבור של הספר. אחרת זה יהיה "הארי פוטר, בלי הארי פוטר"

2 Mיכל

New member
חח.. אפשר להרוג אותו../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

בסוף ולהוסיף פרק סיכום מנקודת מבט שונה, כמו למשל הפרק הראשון באבן החכמים (אהם-סגירת-מעגל-אהם).

Roonil Wazlib

New member
מה הקשר?

יש ספר שנקרא "שר הטבעות" ושר הטבעות מת בסוף. בארטמיס פאול אחד משלושת הגיבורים מת בסוף. ויש עוד כאלה. תחשבי על זה, היית רוצה שוולדמורט ימות והעולם ישאר עולם מושלם וחסר דאגות לחלוטין? לא! זה יהיה מבאס ומשעמם!

ToryMaster

New member
ההבדל הוא

ש: א. סאורון מת בסוף? אני לא מצליחה להיזכר אם זה נאמר במפורש. ב. שרה"ט לא עוסק בסאורון ספציפית ולא נכתב מנקודת מבטו וכהנה.

yuval k

New member
מה זה, הרסת לי את ארטמיס פאול ../images/Emo7.gif

מה שמזכיר לי שאני צריך לקרוא אותו :X

Roonil Wazlib

New member
יש ארבעה...

ולא אמרתי מי כי הבנתי שהוא לא תורגם עדיין (זה נכון?) ואני סותמת כדי לא לקבל עוד "לחברתי" אחד...

למעלה