אלוהים שלי רציתי....

טפת

New member
אלוהים שלי רציתי....

אלוהים שלי רציתי שתדע שהפורום כאן נותן לי כח ביום יום מעניק לי חום מחבק מלטף במינון הנכון, חולק על דעתי מסביר מכוון מייעץ ונותן לי טיפים למכביר. תעשה שהפורום הזה יישאר כמות שהוא תשמור על כל אחת ואחד מהם שהקשר איתם ישמר לפחות בשלוש השנים הקרובות כי סוף סוף מצאתי את "הקביים" שלי בדמותו של פורום "הורים לחיילים". אתה מבין אותי אלוהים? חלקם משעשעים אותי עד דמעות, חלקם מרגשים אותי עד כאב, חלקם מעמידים לי מראה מול הפרצוף,דבר חשוב לכשעצמו. מה אגיד לך אלוהים תכנס אתה לבד ותווכח. סוף סוף תוכל לומר שיש לך הצלחה מסחררת בבריאת בני אדם על אמת.הפורום הזה הוא הוכחה חותכת עבורך. טוב אלוהים לא רוצה להחניף לך שלא יגבה לבך ושהאף שלך לא יידמה לאפו של פינוקיו...ההוא מהסיפור זוכר? אה...אלוהים תעשה טובה תדאג לשמור את החיילים את כולם באשר הם זה הרי בכוחך, כי ממי אני יכולה לבקש טובה קטנה מעין זו? מבני תמותה שכמותי? הצחקתני , שהרי האחד סובל מקריש שספק נמס ספק משייט לו בנעימים בזרמיי הגולף, והאחרים הס מלהזכירם כי אתה יודע , תקופת בחירות ואיני רוצה לעסוק בנושא שהוא מאוס בעיני. עד לפעם הבאה הייה שלום - הכל טוב לך . טפת

Rainbow100

New member
כמו שנעמי שמר ז"ל כתבה :

"אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאד, אנשים טובים יודעים את הדרך ואיתם אפשר לצעוד"

מעאנ

New member
מצטרפת לקטע המדהים הזה, אבל

כל הזכויות שמורות לך, טפת

למעלה