אלוהים קיים ברשת? : - (

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
אלוהים קיים ברשת? : - (

אל תבינו לא נכון, התכוונתי למוסר, אני מעלה נושא חשוב זה מאחר ורבים לא מבינים לאיזה מצב ביש הם יכולים להכנס, את זה רצוי להפנים, ולא ללמוד בדרך הקשה. הסיפור (לא אמיתי, אך קרוב מאוד לכך) מתחיל כך: רונן, בן עשר, משתמש מחשבים נלהב, בן לעובד בעל דרגה גבוה מאוד בחברת תקשורת בין לאומית, הבן מתחבר לאינטרנט דרך המחשב של אביו, אביו לא יודע שהבן עושה כך, למעשה הוא חושב שהבן מתחבר דרך הרשת בבית ספרו, וזה מספק אותו מבחינת אינטרנט. רגל שבורה: קרקר, בן שלושים, עוסק בסחר מידע. רגל שבורה חקר פרופילים של עובדים בחברות והגיע לאבא של רונן, הוא איתר את רונן כגולש אינטרנט נלהב לרוב בצ`אטים ובפורומים, וכך הסיפור מתחיל. רונן: שלום לכולם רגל שבורה: גם לך, מה קורה? רונן: לא טוב, היה לי ריב נוראי עם אבי ואימי רגל שבורה: אני יכול להבין אותך גם לי יש ריבים עם הורי רונן: באמת בן כמה אתה. רגל שבורה: בן עשר לאחר חודש של הידברויות, רונן חושב שהוא מכיר את רגל שבורה, וזה החבר הכי טוב שלו. רונן: הי מה נשמע, העצה שהבאת לי היתה נהדרת, אבל היה לי עוד ריב עם הורי. רגל שבורה: גם לי, אבל קיבלתי תוכנה נהדרת היא ממש שימחה אותי. רונן: באמת איזו רגל שבורה: אתה צריך לראות אותה רונן: באמת איך אבל רגל שבורה: אשלח לך אותה. רונן: בסדר, איך רגל שבורה: אוקי, לחץ על איקון ההתחל (התוכנה נשלחת) רונן: להפעיל אותה רגל שבורה: כן, יקח לה כמה דקות לעלות. רונן: בסדר (לאחר כמה דקות) רגל שבורה: אני חייב לזוז, תהנה מהתוכנה. רונן: אבל היא לא פועלת. יומיים אחרי תקרית זאת מנהל חברת התקשורת הבין לאומית מקבל טלפון אנונימי שמאיים שאם לא יקבל כמה מליוני שקלים ימכור את המידע שיש לו למישהו או יפרסם אותו. והנה עוד סיפור: אלמונד, בן חמישים וחמש, גולש הרבה לצאטים של צעירים,ומחשבה אחת בוערת בראשו. אלמונד : שלום רונן, מה נשמע………………………………………………………. הסיפור הזה יכול להיגמר רע מאוד. הקטע הזה לא פונה רק לאלה שרק התחילו להשתמש במחשב, כל אדם ברשת יכול לנצל מצבים, הם יכולים לתמרן, אפילו גולשים מנוסים נופלים בחכתם. אל תאמרו `` לי זה לא יקרה``, אולי זה נשמע כמשפט טיפשי, אבל ללמוד בדרך קשה זה הדבר האחרון שמישהו רוצה במצב כזה.

למעלה