אלוהים, לאן הגענו ??!!!!!!!!

kaseopea

New member
אלוהים, לאן הגענו ??!!!!!!!!

שלום מזה כמה חודשים אני קוראת סמויה בפורום שלכם אני לא בחורה שמנה, 67 קילו על 1.69 גובה, אבל אני מזדהה איתכן, ועם כך שלאף אחד אין זכות לקבוע שמי ששוקל יותר מXXX הוא יפה/ לא יפה- כל אחד והטעם שלו. מעולם לא חשבתי שאני אתקל בתופעה בעצמי-אבל הנה זה קרה!!! נרשמתי לאתר הכרויות באופציה משקל היו אפשרויות: רזה, חטובה, נורמלית, מלאה, שמנה אני לא בחורה קטנה ורזה, יש לי מידה 40 אבל עוד לא מלאה, אז בחרתי נורמלית. אני נפגשת עם הבחור, שהוא בכלל לא שחיף, ואחת השאלות הראשונות שהוא שואל זה כמה אני שוקלת אני מנסה להפוך לבדיחה, ושואלת מה משנה לו המשקל, הרי הוא רואה אותי למולו-ויכול לשפוט בעצמו אז החצוף עונה לי שאני כתבתי שאני נורמלית ואני בעצם מלאה ואיך זה לא בריא וצריך דיאטה בדרך כלל יש לי מה לענות לחוצפנים כאלה, אבל לזה פשוט לא ציפיתי ונשארתי עם פה פעור מה ," נורמלית" זה בחורה אנורקסית שנראית כמו שלד, ועם הגובה כמו שלי שוקלת מתחת ל-60 קילו? לאן הגענו???

את צודקת- זה מזעזע

ברוכה הבאה לעולם שלנו

עופר 123

New member
באותה הנקודה...

היית צריכה לקום וללכת. בסך הכל דייט ראשון, ועוד לפני שהבחור מפסיק להכיר אותך הוא מתעסק בגוף שלך וכמה שאת "מלאה" ועוד כהנה וכהנה קשקושים. את יודעת מה? תשלחי אותו אלינו ונסביר לו משהו קטן בהלכות שמנים
.
עופר

emerge1232000

New member
שערוריה

ווואו אני פשוט בשוק , למרות שהמושג נורמלי זה דבר יחסי. בכל אופן זה לא היה במקום איך שהוא התנהג. לפי דעתי היית צריכה לעשות את מה שעופר כתב. עכשיו פשוט תמשיכי הלאה העולם מלא בטיפוסים מהסוג שלו אך גם בטיפוסים שיותר טובים , אני בטוח שתמצאי את האחד שלך, וברגע שתמצאי זה יהיה שווה את כל ההמתנה הזאת. בהצלחה... :)

lovelysharon

New member
גם אני קוראת סמויה..גרמת לי להגיב

שלום לכולם..אני קוראת סמויה כבר שבועיים ועד עכשיו לא מצאתי מה להוסיף (חוץ מעוד קילו או שניים...), אבל הפוסט הזה עשה לי משהו... באתרי היכרויות, חוץ מלצרף תמונה, החלטתי לבחור באופציה של המלאה. לבחור שמתעניין אני אומרת שאני מלאה במקומות הנכונים ובעוד כמה מקומות. מי שמחפש רזות אני מנפנפת עוד בטלפון. למי שלא "מפחד" לפגוש אותי על סמך התמונה ושיחת הטלפון..יש צ'אנס. בכל מקרה, אני כמו שאני (מלאה וסקסית) ובדרך כלל, אני מרוצה מזה. אופס...נגמרה הבמבה...בהצלחה בדייטים!

lb22

New member
אז ככה

את נתקלת בבן אדם שהנורמלי שלו ושלך כנראה לא כ"כ דומים... כל אחד והנורמלי שלו או מה שהוא חושב שנורמלי מבחינתו. אז מסתבר שאתם לא מתאימים :) ... בכל מקרה כבר רשמתי את זה פה בעבר , כל אחד בעולם הזה מגדיר לעצמו מה זה לדעתו שמנה או מלאה או רזה..כנראה שאותו בחור הגדיר לעצמו שבחורה שנראת כמוך היא מלאה (אנחנו לא כ"כ יודעים איך את נראת אז זה רק על פי המחשבה). את יודעת שיכול להגיע גם בחור אחר ולהגיד שאת רזה , ובחור אחר יגיד לך שאת מלאה כמו שהוא אוהב ... כמו שאת לא תצאי עם סוג מסויים של גברים שנראים בצורה כלשהי (גבוהים , נמוכים וכו') אז יש גברים שלא יצאו עם בחורות שהן לא מה שהם מחפשים (רזות חטובות וכו' וכו').. בקיצור , אין לך מה להפגע (לפחות ככה אני חושב). בהצלחה בהמשך.

אני מסכימה אבל נראה לי שבמקרה הזה

הנורמאלי שלו קצת חריג, הוא החשיב אותה לשמנה ולפי התיאור זה נשמע רחוק מהאמת. בכל אופן קרה לי שמישהו התחיל איתי (פנים מול פנים , לא באינרטנט ככה שהוא מראש ראה איך אני נראית), ועדיין כל הזמן העיר לי שאני שמנה ולא יפה וכו וכו. בדיוק בפעם השניה שראיתי אותו חתכתי את זה, אין טעם לצאת עם מישהו שינסה לשנות אותך - מכל בחינה.

newKiticat

New member
צודקת. זה מזעזע.

זה מזכיר לי שבקיץ הקודם עידכנתי את הפרופיל שלי. ובלי בושה כתבתי "שמנה". וזה מפעם שהייתי מלאה והצהרתי על עצמי כאחת. סוג של תענוג כיום- כי אין התחבטויות מיוחדות. אני שמנה ותקפצו לי. זה כל כך יותר פשוט מ"ממלאה" שנתון לאלפי פרשנויות...

כמו שאמרתי קודם...

לדעתי הבחור חוצפן, אבל... זו ההעדפה שלו, הוא מעדיף בחורות רזות, ואתרי הכרויות שפונים לכלל האוכלוסיה תמיד יכילו בתוכם את חוקיי החברה שבהם לצערנו נשים שמנות אינן מושכות. אז יש לי חדשות בשבילכם, העולם הזה הוא לא מספיק טוב, הוא מונע מאנשים שמנים להכנס לתוך החברה, הוא לפעמים אפילו מונע מאשה שמנה להרשם לאתרי הכרויות, מי שקרא את ההודעה שלי השבוע יודע שאני מתכוון להשקיע מזמני הפרטי כדי לתקן את הבעיה הזו, ולכל אלה שפקפקו בצורך, כדי שתקראו את הפוסט הזה...

מה זה קשור בכלל????

מה זה משנה מה הוא מעדיף?? איך זה מצדיק ולו לשנייה את ההתקפה המטופשת והתת רמה של "למה לא כתבת מלאה"?? "זה לא בראי!! תעשי דיאטה"!!! דעתי על האתרים האלה ידועה ואני לחלוטין נגד, אבל הטעם של הטמבל בכלל לא משנה כאן, משנה שהוא לא היה מסוגל לנצור את לשונו ולהתבטא החוסר טאקט ולדעתי בצורה מבישה ממש. פשוט לקום לומר שלום וללכת.

אין טעם לכעוס.

אולי הבחור היה באמת צריך לנצור את לשונו, וכמובן שאינני מצדיק את ההתבטאות שלו (לא חסר טפשים), אבל אם תחשבי על זה לרגע אולי תביני שבסך הכל הבחור מעדיף בחורות רזות, זה הכל.

kaseopea

New member
אבל לא כתבתי שאני רזה!!!

גם לא כתבתי שאני חטובה. אבל לדעתי מידה 40-לא נחשב מלאה הבעיה שלי נבעה מהמושג "נורמלי"-כלומר למה מתכוונים אנשים כשאומרים "משקל נורמלי"

החברה רוצה אותנו בפחות מ50 ולא יותר

הגעתי במקרה לכאן וחייבת להגיב אני בדיוק בגובה שלך,ושוקלת 57... ועדיין יכולה לציין שלא כולם מחשיבים אותי כאנורקסית.אפילו רחוק מזה.לעיתים אפילו אומרים שאני יכולה להיות עוד קצת יותר רזה,בשביל להגיע למושלמות....זה באמת חולני!!

למעלה