אלוהים יקר שלי גואייבות ?? כאילו באמת, גואייבות ? מה נסגר איתך ?
R Rtitan New member 9/11/11 #2 גועל נפש!!! בעעעעע... להקיא!! אם זה לא לחלוטין ברור - אני שונא גואייבות, לא מבין באיזה שלב אבולוציוני קפץ לאוהים הפיוז לברוא כזה פרי עם ריח כזה. אני מניח שזה היה באותו שלב שבו הוא החליט על הריח של החרובים ...
גועל נפש!!! בעעעעע... להקיא!! אם זה לא לחלוטין ברור - אני שונא גואייבות, לא מבין באיזה שלב אבולוציוני קפץ לאוהים הפיוז לברוא כזה פרי עם ריח כזה. אני מניח שזה היה באותו שלב שבו הוא החליט על הריח של החרובים ...
מ מתולתלת30 New member 9/11/11 #3 אין על הטעם של גויאבות זה נכון שכשהן נמצאות הן מאופסנות במרפסת באוויר הפתוח ועדיין לא מוותרת נ.ב. יש שדים גדולים מתחת למיטה
אין על הטעם של גויאבות זה נכון שכשהן נמצאות הן מאופסנות במרפסת באוויר הפתוח ועדיין לא מוותרת נ.ב. יש שדים גדולים מתחת למיטה
I ismeralda100 New member 9/11/11 #14 לגמרי איתך. אצלי זה לא נכנס ברשימת הדברים שמחוצ לתחום. שם יש: פלפלים גמבות ביצים קשות ביצים רכות בננות וכו
לגמרי איתך. אצלי זה לא נכנס ברשימת הדברים שמחוצ לתחום. שם יש: פלפלים גמבות ביצים קשות ביצים רכות בננות וכו
P Prince315 New member 9/11/11 #11 גוייאבות ואפרסמון, מעולם לא טעמתי ואין לי רצון לנסות אפילו. גם אם אסתום את האף!! בעעעע
R rrredshay New member 9/11/11 #12 מת על גויאבות!!!! ועוד יותר על הריח שלהן!!! זה אחד הפירות שאין מישהו שאדיש אליהם, או שמתים עליהם או שלא יכולים לסבול אותם.
מת על גויאבות!!!! ועוד יותר על הריח שלהן!!! זה אחד הפירות שאין מישהו שאדיש אליהם, או שמתים עליהם או שלא יכולים לסבול אותם.
י יערית New member 9/11/11 #15 אתה מת עליהן כןואני סובלת את הריח שלהן... אבל מה זה הריח של גויאבה לעומת עמבה? חולללללה על עמבה )
ש שרשירית New member 9/11/11 #17 אם היה אלוהים הוא בטח היה עושה שיהיה בושם בריח גויאבות. מטורפת על הריח הזה