אלוהים ואני...

• פותח הנושא mayp
  • פורסם בתאריך

mayp

New member
אלוהים ואני...

לא מעט פעמים אני חושב על אלוהים ביחס אלי... אלוהים הוא הכל! הוא למעשה האנרגיה הטהורה שכל מה שמוכר לנו עשוי ממנה. אז אם בבסיס כל הדברים ישנה האנרגיה האלוהית הטהורה איך זה בכל זאת שמסמר הוא מסמר ילד הוא ילד וקולה היא קולה? איך זה שהם נראים כל כך שונים? התשובה היא ויברציה...אנרגיה אלוהית טהורה בתדירויות שונות יכולה להיות כל דבר: מחשבה, רגש, זהב, אבן, מים, גז וכו' מכך אני מסיק שאני כחלק מאותה אנרגיה אלוהית, קטן יותר מאלוהים (מה שמתבקש מחלק מן הסתם). אבל רגע...אם ישנה אנרגיה טהורה שכזו שבתדירויות שונות מתגבשת והופכת לכל דבר קיים אז מה למעשה אומר לה איך להתגבש ולמה??? מי אומר לה??? מי מה עשוי המחליט או המחליטה הזו? האם גם המחליט עשוי מאותה אנרגיה??? התשובה הטובה ביותר שאני מסוגל לתת כאן היא אינטליגנציה! אינטליגנציה היא הדבר היחיד שאני מכיר ושאינו מתקיים בזמן או מרחב. כן אלוהים הוא הכל זה נכון...אבל יותר מכל הוא אותה אינטליגנציה...ומכיוון שהקשר לזמן ומרחב אינו קיים ברור שאלוהים הוא גם אינסופי...אינסוף שלא ניתן למדוד בשום דרך! ועכשיו העניין מתחיל להסתבך...כי אני יודע שכחלק זעיר מאלוהים גם לי יש אינטליגנציה... גם בגופי מעבר לתאים והאלקטרונים יש אנרגיה טהורה...אבל אני לא אנרגיה טהורה וזהו אלה אנרגיה יוצרת!!! אנרגיה מונעת ע"י אינטליגנציה אלוהית...אני לא רק חלק מהאנרגיה הטהורה אלה גם חלק מהאינטליגנציה האלוהית!!! אבל רגע הרי אינטליגנציה אי אפשר למדוד נכון? היא אינסופית נכון? אז גם אני אינסופי נכון??? אז איך בכלל אני יכול להיות חלק מאלוהים? איך אני יכול להיות קטן ממנו??? אינסוף הוא לא קטן ולא גדול...הוא פשוט אינסוף! לסטירה הזו אני קורא "הדיכוטומיה האלוהית" (המושג תוקשר במקור ע"י המורה הגדול ניל דונאלד וולש"). כנשמה שבחרה להיות מעצב בגלגול הזה החלטתי לעצב לוגו שיזכיר לי את מערכת היחסים המיוחדת הזו שיש לי עם אלוהים...אני חושב אפילו על קעקוע בסגנון...:) מה שעוצר אותי זו הידיעה שנוסחאות גם משתנות ומשתכללות לפעמים...מה שעלול לגרום לעור שלי להראות כמו מחברת חשבון ישנה :) בכול אופן צירפתי את העיצוב ללוגו והשמח לשמוע את דעתכם... מאי

orli997

New member
מקסים../images/Emo68.gif

המושג אלוהים כלכך התפתח והשתנה בשנים האחרונות, ואני מאוד מתחברת למה שכתבת, אהבתי

תודה../images/Emo39.gif וברוך הבא מאי../images/Emo24.gif

הלוגו מיוחד מאוד
המון נקודות למחשבה....

mayp

New member
טליה.

את משרה כאן אנרגיה מדהימה...אהבה קסומה...אני נשאר...:)

למעלה