אלוהים אצילו

DIRRTY

New member
אלוהים אצילו

אמא שלי אנטי הומואים ודואגת להגיד את זה בלי סוף ואני דו מיני מנ שהיא לא יודעת

resputin

New member
אוקיי,

בוא וכבר אפשט לך את העיניינים טיפה. אם אתה מתחת לגיל 18, אמא שלך אנטי ואתה חי תחת קורת הגג שלה, אל, ואני חוזר אל תספר לה. זה יגרום לך צרות, היחס שלה עלול להשתנות כלפייך ואף שמענו מקרים גרועים יותר, שהורים זרקו את הילדים שלהם מבית כי הם לא מקבלים את המיניות שלהם בעין יפה. -למה לעשות כאב ראש? אז נכון, זה להתחבא, וזה לא להשלים עם עצמך באופן מלא, וזה לא לספר לחברה- אבל מה לעשות? חייבים להיות פרקטיים, ועדיף לך להיות חצי מחוץ לארון מאשר חצי מחוץ לבית. אתה מעל 18? סיימת צבא? התחלת את החיים? סבבה. לומד? עובד? משתוקק לעבור דירה? מצויין. אומנם החיים האישיים שלך עדיין בפאוזה מסויימת מבחינה גברית, אבל אין מה לעשות- בשביל להיות אתה עצמך בבית שלך, אתה חייב לעבור תחילה, לבית משלך. דירה מושכרת עם מישהו, שותפים, חבר, אנא עארף- משהו. ורק כאשר אתה מחוץ לבית, אם בכלל, אתה רשאי לספר לה. -מינימום פגיעת עצמאות בך, אבל אומנם פגיעה ריגשית בה. אני לא אומר לך שהכל יהיה נוצץ, וחביב, ונחמד, ושהיא תקבל אותך כמו שאתה -אני גם לא אומר לך שהיא לא. אני מכין אותך, לגרוע ביותר. זה מצב ביש, זה מצב מסריח, ולצערינו יש מספיק אנשים כאלה. מה עושים? שאלה טובה.

Dor K

New member
שמע..

לא הכל צריך לספר להורים. יש מליון ואחד דברים שההורים שלנו חושבים לגביהם אחרת מאיתנו, וזה טבעי לגמרי. תחיה את החיים שלך, תתבגר קצת, תעשה מה בראש שלך ומה שטוב לך, ואל תתייחס לדבריה. ביום מן הימים, שב וספר לה על זה, אם בא לך, אבל אתה לא חייב. אני לא חושב שאתה צריך לפחד מזה כל כך, אחרי הכל אתה הבן שלה, ואני בטוח שהיא תאהב אותך למרות הדברים שמציקים לה. תמיד יהיו אצל הילדים שלך דברים שלא תקבל, אבל זה לא אומר שמפסיקים לאהוב. לדעתי אם זה מציק לך, תספר לה. ואם זה מפחיד אותך, חכה עם זה. כך או כך אני חושב שיהיה בסדר, כך שתעשה מה שהכי נוח לך. בהצלחה.

nutmeg

New member
בוא רגע נעשה סדר...

יחסי מין והעדפות מיניות הן העניין הפרטי שלך. כמו שהוריך לא מספרים לך מה הם מעדיפים לעשות במיטה, כך אתה לא חייב לספר להם מה אתה מעדיף. אמא שלך יכולה להיות הומו-פובית מפה ועד הודעה חדשה, אתה עדיין בנה. יום אחד, אם תחליט לספר על העדפותיך ברבים היא תצטרך להחליט מה היא עושה עם מערכת האמונות שלה, לא אתה. אתה כבר החלטת. ילדים ונוער שעוד חיים בבית ההורים חושבים שעל ההורים לדעת הכל. לא כך הוא. בטח שלא כשמדובר בהעדפה מינית. הוריך צריכים לדעת שאתה מרגיש טוב, שאינך חולה, שאינך צורך סמים, שאתה מאושר, שיש לך חברים, שאתה מסוגל להתמודד עם הלימודים ועם המורים - דברים כאלו. כל היתר - קשור לפרטיות שלך.

DIRRTY

New member
באמת תודה רבה אבל...............

אף אחד לא אמר לי מה כדי לעשות שווה לברוח מהבית????

Dor K

New member
תברח מהבית

ואל תשכח לשים עליך זקן ומשקפי שמש, ולרדת למחתרת. וכמובן, לשנות את שמך לאות K.

resputin

New member
ילדי היקר, אחרי שתמלא פיך בסבון-

תתחבר לאייסיקיו.

resputin

New member
לא.

מה לך לברוח מהבית? איך להרוס את החיים שלך יעזור? אמרתי לך כבר מה לעשות, בעצם, אמרו כולם- לא לומר לה כלום בנידון. אם תברח מהבית, זה לא ישנה את העובדות שהיא הומופיבת ובעצם, לא יתרום בכלום. -הצעד הטוב בחיותר, כרגע, הוא לא לגלות לה עליה ולהמשיך בחייך.

nutmeg

New member
בטח שאמרנו לך

מה לעשות... מה קרה שלא הבנת, נשגב ממני. פחות או יותר כולם אמרו לך אותו הדבר: זה לא עניינה של אמא שלך אז לא, אל תגיד לה על זה שומדבר. הבנת? לא להגיד. לא. למד אלף. שב בשקט ותנהל את חייך המיניים בלי אמא. עכשיו ברור?

למעלה