אוקיי,
בוא וכבר אפשט לך את העיניינים טיפה. אם אתה מתחת לגיל 18, אמא שלך אנטי ואתה חי תחת קורת הגג שלה, אל, ואני חוזר אל תספר לה. זה יגרום לך צרות, היחס שלה עלול להשתנות כלפייך ואף שמענו מקרים גרועים יותר, שהורים זרקו את הילדים שלהם מבית כי הם לא מקבלים את המיניות שלהם בעין יפה. -למה לעשות כאב ראש? אז נכון, זה להתחבא, וזה לא להשלים עם עצמך באופן מלא, וזה לא לספר לחברה- אבל מה לעשות? חייבים להיות פרקטיים, ועדיף לך להיות חצי מחוץ לארון מאשר חצי מחוץ לבית. אתה מעל 18? סיימת צבא? התחלת את החיים? סבבה. לומד? עובד? משתוקק לעבור דירה? מצויין. אומנם החיים האישיים שלך עדיין בפאוזה מסויימת מבחינה גברית, אבל אין מה לעשות- בשביל להיות אתה עצמך בבית שלך, אתה חייב לעבור תחילה, לבית משלך. דירה מושכרת עם מישהו, שותפים, חבר, אנא עארף- משהו. ורק כאשר אתה מחוץ לבית, אם בכלל, אתה רשאי לספר לה. -מינימום פגיעת עצמאות בך, אבל אומנם פגיעה ריגשית בה. אני לא אומר לך שהכל יהיה נוצץ, וחביב, ונחמד, ושהיא תקבל אותך כמו שאתה -אני גם לא אומר לך שהיא לא. אני מכין אותך, לגרוע ביותר. זה מצב ביש, זה מצב מסריח, ולצערינו יש מספיק אנשים כאלה. מה עושים? שאלה טובה.