אלוהים אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nGRRRL

New member
אלוהים אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם שמים לב על איזה שטויות אתם רבים?????? למי אכפת אם הוא נולד ב72 או 73 או לא יודעת מתי?? העיקר זה המוזיקה!!! ואם אתם רוצים לריב על כזה דבר שטותי תעשו את זה באייסיקיו או במסרים או איך שבא לכם ואם אתם רבים על זה פה לפחות אל תקללו אנשים כי הם קראו את התאריך הלידה שלו במקום אחר! ועוד משהו. זכותם של ילדים להתלהב כמה שהם רוצים ואם למישהו זה מפריע שישמור את זה בלב ואל תהרסו את האוירה של הפורום בקללות וירידות (אפילו שהם בפריסטיילים מגניבים). אאני לא מבינה למה אתם אומרים שאני לא נכנסת לפורום. אני נכנסת כל יום חחוץ מבשלושה ימים האחרונים שבהם הייתי בטיול (ואני נורא נורא מצטערת שאין לי כוחות טלפתיים כמוכם ולא יכולתי לבדוק מה קורה) אבל מי אתם חחושבים שמחק את 20 ההודעות המציפות האחרונות? אני נכנסת לפה בכל יום וואם אין לי מה לכתוב אני לא כותבת! לא קורה לכם שאתם נכנסים לפורום ורק קוראים הודעות? התפקיד שלי כמנהלת הוא בעיקר לדאוג שהכל פה בסדר ומסודר אנשים תירגעו בבקשה אל תיכנסו לפורום בעצבנות ועם רוח קרבית שכזאת... הפורום מיועד לכל מי שרוצה להכנס ואם אתם לא אוהבים את האנשים שנכנסים לפורום, אז חבל מאוד אבל אין לכם מה לעשות נגד זה וזה שתגידו עם מי הם מזדיינים לא יעזור לכם. אני מקווה שתבינו אותי נטע

Big 7

New member
באמת????

מעניין מאוד.כי אני רואה אותך אונליין רק בשבת! תפסיקי לזבל הפורום מלא זבל ואת לא עושה כלום בנידון

nGRRRL

New member
רק בגלל שאני לא באייסיקיו

לא אומר שאני לא מחוברת... או שאני על אינביסיבל ואני עושה מה שאני יכולה יש לכם בעיה? חבל

I Loe EMINEM

New member
מה אכפת לכם מתי היא מחוברת ומתי לא

זה העניין שלה ועם זה כל כך מפריע לכם שהיא לא מחוברת אז חבל אני בטוחה שתצליחו להתגבר על זה!!!!!!!!!!!!!!!! העיקר שהיא מנסה והיא משתדלת (אני חושבת) וזה לא משנה כמה פעמים בשבוע היא מחוברת וכמה פעמים לא!!!!!!!!!!!!!!!11

Psycho BuZZ

New member
אני מוכן להיות מנהל...

הייתי עושה פה סדר שלא ראיתם מימי השלטון הסלובקי... סתם לא קשור בכלל... אבל הייתי רוצה להיות פה מנהל... יותר טוב לבד!

Donutz

New member
תפתח פורום!

נשבר לי הזין מהפורום הזה! (טוב אין לי זין אבל נשבר לי!)

M ShadY

New member
תשלח אימייל להנהלה של תפוז

שהמנהלת לא עושה את תפקידה כך וכך וכך... ואני מוכן להיות מנהל במקומה... ותראה אם הם יתנו לך תשובה חיובית

Psycho BuZZ

New member
רציתי לעשות את זה...

כתבתי הכל ורציתי כבר ללחוץ על "לשלוח" והבנתי שאני לא אהיה מחובר בזמן הקרוב (שבוע-שבוע וחצי) כך שאדחה את זה לזמן-מה... שומדבר אישי נגד המנהלת...

למעלה