אלוהים, איך הם לא רואים ולא מבינים

מרפי

New member
אלוהים, איך הם לא רואים ולא מבינים

הכרתי בחור מקסים!!!! לפני כחודש. הוא עבר פרידה של קשר ארוך ומאוד עסוק כרגע בלהסתבך במיץ של החרא... סלחו לי. כל היום הוא דן במצב, איך קרה, למה קרה, מה קרה, ולא יוצא מזה!!!! לפי מה שאני מבינה ממנו, היא לא היתה בדיוק המודל האידיאלי של הבחורה שהוא מחפש בחייו, לא חברה כזו טובה שלו, לא נקיה כמו שהיה רוצה, לא חכמה במיוחד, לא מסתכלת קדימה כמו שהוא... אבל, הוא אהב אותה. לעומתה, לי ולו יש טונה של נושאים משותפים יחד, אני בהחלט יכולה לומר שיש בי תכונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת בלי להשתחצן, ובפרט כשאני משווה את מה שהוא מספר לי עליה, לתכונות שלי. יש בי כל מה שהוא לכאורה חיפש בעבר. אז למה, למה למה למה הוא לא רואה את זה, ותופס את עצמו בשתי ידיים, מפסיק להתבכיין על העבר, וצועד אל העתיד, איתי? איזה מוזרים הגברים האלה, אלוהים יעזור לי, הוא לא מתקרב אלי אפילו, לא מנסה איתי שום דבר, מתנדנד נורא וככה......משאיר אותי בפינה, מנסה להתקרב ולא מצליחה.

night mistress

New member
ריבאונד מותק..ריבאונד..

כרגע את עוזרת לו להתגבר.. חרא ככל שזה ישמע.. סורי.

siv30

New member
מסכימה והכי גרוע שברוב המקרים

זו שעזרה להתגבר איננה זו שקוטפת את הפירות. לדעתי, את עושה טעות שאת משכנעת את עצמך כמה אתם מתאימים, כי רק כאב לב יצא מכך.

מתוקה...

את לא יודעת שזה חוק מרפי.. תמיד הגבר שתרצי לא יסתכל עלייך וזה שירצה אותך לא מדליק אותך בגרוש.. ממ...כרגע הוא עובר תקופה קשה..בכל זאת אהבה לא נעלמת סתם כך.. ברור שייקח זמן כדי שהרגש אל הבחורה ההיא יירד קצת.. אם הוא חשוב לך בתור בן אדם.. אז תהיי שם בשבילו אני בטוחה שהוא יעריך את זה.. ואולי אם תשקיעי בתור חברת נפש אז הפירות יבשילו ואת תקטפי אותם..(; ואז תהני..תהני..ותהני..:)

מרתק

New member
../images/Emo58.gif אלוהים, איך אתן לא מבינות

איך זה שכולכן, אבל כולכן, בדיוק פגשתן "בחור מדהים / מקסים / מתוק / מושלם"? אף אחת לא פוגשת סתם בחור? או גבר "מעניין / מצחיק / מוזר/ מסתורי"? או שסתם קשה למישהי להגיד שפגשה "סתם אחד נחמד" והוא חייב להיות מקסים ומדהים? וואלה, ואיך זה, שאם כולם כאלה עיוורים, כאלה פוחדים מהתחייבות, כאלה לא מבינים, כאלה פחדנים, נעולים על אקסיות, כפופים לאמא, לא מחליטים, נעלמים ומופיעים, לא רוצים סקס, רוצים רק סקס, איך זה שכל אלו עדיין נקראים "מקסימים / מדהימים / מוצלחים"? יכול להיות שכלי הניתוח האנושי שלכן פגומים? או שסתם אתן ממש, אבל ממש, לא מבינות גברים?

goldboxer

New member
אולי...

.. יש לו גנים נשיים? -סתם!!! תעצרו את ההתקפה הפמיניסטית- זה היה בצחוק. (ובכל צחוק יש קורטוב אמת)
וברצינות... תני לו בעיטה פסיכולוגית- תעירי אותו ותסבירי לו (לא בעדינות) שאם הוא ימשיך ככה- הוא לא יגיע לשום מקום.. ד"א- וותרי עליו... אחרי הכל, במה שסיפרת עליו אפשר לגלות הרבה "פאקים" באישיות.. את בטוחה שאת רוצה בחור כזה?! בהצלחה...

נעמייה

New member
בכלל..

בשביל מה ההשוואה פה
אין מקום להשוואה. זה לא בריא ולא מתאים. אם היא לא היתה המודל האידיאלי של הבחורה, לא חברה כזו טובה, לא חכמה ולא נקיה (
), לא מסתכלת קדימה וכל התיאורים המלבבים האלה, הוא לא היה אוהב אותה ככה בטירוף עד כדי שהיה מתבכיין על העבר. גם אם הפרידה סופית וגם אם לא, הבן אדם עכשיו בתקופת "אבל". הוא לא יכול להתחיל בקשר חדש. אין לך טעם ללחוץ או לנסות. וגם אם כן תחליטי להתקרב ולנסות.. הקשר לא יצליח לדעתי. קשר בריא וטוב זה קשר שנוצר בזכות עצמו ולא על בסיס כאב או פרידה וכו'.

למעלה