אז ככה,
אמט - אם הוא לא יגע עוד פעם בגבר, אני סטרייט
אני חולה על הדמות שלו, חמוד כל כך, משחק נהדר, רק כדאי שמישהו יתן לו כסף לבגדים במידה שלו ולא במידות של ילדים (החולצה שהוא לבש למסיבה... המממ... קצת קטנה עליו - בוא נגיד שעל ברבי קן זה לא היה עולה
) ג´סטין - באמת לא היה מרכזי בפרק. חוץ מלעמוד בצד, לעשן, לשתות ובסוף ללקק עוד קצת לבריאן, הוא לא עשה כלום (וטוב שכך - תהיה יפה ותשתוק, אלוהים שלי
) בריאן - ברגע שהוא עשה את הקטע עם ההיא מהעבודה של מייקל, התחשק לי לזרוק נעל על המסך ולמחוץ את החרא הזה למוות. אחר כך הבנתי מדוע הוא עשה זאת - וכנראה שלבן אדם יש בכל זאת טיפה של רגישות (עכשיו הוא רק צריך טאקט, היה אפשר לזרוק את מייקל בדרכים קצת פחות דרמטיות
) הייתי מעדיף שהוא יהיה הדמות עם החשד לאיידס, לא היה מזיק אם מישהו היה מנער אותו קצת מההתנהגות הזנותית שלו - שיראה איזה אל יווני שוכב לו ממש מתחת לאף (ג´סטין כמובן). מייקל - כל כך פלסטיקי, כל כך עלוב, כל כך תמים (אחחח... לאכול אותו). יש לו חבר סקסי, רופא, ואתה הולך לרקוד לי עם איזה חשפן שמתחפש לדמות קומיקס? HOW LOW CAN YOU GO? יחס לבן הזוג שלך לא יזיק, או לאמא שלך - או בכלל לכל דבר שלא לובש גלימה ובגד גוף
(תודו שהיה לו חתיכת גוף) אמא של מייקל ממש חמודה - מת עליה, כל כך לא מציאותית (איזה שהוא סוג של חייזר), חביבה מאוד, מתאפרת כמו ליצן בקרקס. וזה כמובן רק בקצרה - היה אתמול אחד הפרקים הכי יפים עד עכשיו