אלוהים אדירים

themeandi83

New member
אלוהים אדירים

הסתכלתם בפינה השמאלית העליונה של הפרום? יש שם הודעה לאנשים שרוצים להיות מנהלי פורם,האם זה אומר שנעל הולכת לעזוב אותנו? האם זוהי סופה של תקופה? האם זהו סיום משטר הדיקטטור מוחק ההודעות? האם השמש שוקעת על הפורם? והאם מישהו שם כבר לב ,כתב הודעה ופשוט לא קראתי אותה? נו נעל נו כריי... ``די לאלימות`` לנעל: סתם בצחוק אתה לא דיקטטור ,אתה מורכור

זה לא קשור

הנעל לא עוזבת אותנו (נדמה לי, מקווה), מה שבצד מיועד לאנשים אחרים, שרוצים גם לנהל פורום. חבל שלא קראת יותר בעיון.

פורום חדש:

גם אני בתור פושע מחשבתי רוצה להקים פורום מומחה. הייתי מקים פורום בוני אתרים אם לא היה אחד כבר קיים. אולי פורום סנואו-בורדיסטים למרות שזה לא כ``כ מתאים לארץ... אולי פורום סנובים, אבל אז אני פשוט ימחוק הודעות כל הזמן וזה כיף אבל לא מספק לתווך הארוך. אולי ``פורום אקס-תיכוניסטים`` זה יהיה פורום ההמשך לפורום הזה. אבל לא יהיה לנו הרבה זמן לכתוב לפורום אחרי הצבא. אה כן ובאמת- אלה מאיתנו שמתגייסים בסוף השנה (כולל אני), מה יהיה עלינו? אנחנו פשוט נעלם מהפורום עד שנחזור וכבר לא נהיה כשירים? אולי ``פורום פרופיל 97``, אבל זה יהיה כמו ``פורום סנובים``, אז שוב לא... אולי ``פורום אין-לי-זמן-לכתוב-כי-אני-צריך-ללכת-לישון``, אז ההודעות יהיו כולן משהו כזה: ``אני מסכים איתך אבל ממש אין לי כוח להרחיב כי אני חייב ללכת לישון... יאללה ביי אני חייב לישון אבל באמת... פושע.

Black Star

New member
לא, נעל לא עוזבת :) זה לא קשור

ההודעה היא למי שרוצה לפתוח ולנהל פורום בתחום שהוא מעוניין! לא לפורום הספציפי שלנו :) ואגב, מי שעוד לא הצטרף- האקטיסב ליסט שלנו פתוחה, ומספרה הוא #95434437. למה אתם מחכים? :) יעל. Immerse your soul in love --

שני16

New member
אולי זאת שאלה מומטמת,ואני בטח בורה גמורה,אבל

מה זה בדיוק האקטיב ליסט הזה?חשבתי אולי של כל החברים פה...זה נכון?ואם כן,אז פשוט להוסיף את המספר לרשימה שלי? תסבירו,לי בבקשה...

Black Star

New member
יאפ...

זה לכל חברי הפורום... ואם יש לך גרסה מספיק חדשה של האייסיקיו (99 ומעלה) יש לך אקטיב ליסט.. את צריכה למצוא את זה באחד התפריטים, ולעשות חיפוש על פי המספר שכתבתי :)) אם תתני לי את המספר אייסיקיו שלך אני אעשה ``הזמנה`` לאקטיב

שני16

New member
יש לי 2000

אני בטח לא אמצא את זה בתפריטים,אני ומחשבים לא מתקשרים כל כך,אז כדאי שאני אביא לך את האיי סי.... 95439662 ותודה על העזרה.....:)

נעל

New member
כיאה לעריצות

היא לא נגמרת כל כך מהר. נראה לנעל שיש עוד איזה שנתיים (שזה סכום שנים צנוע יחסית לעריצה נוראית) עד לסיום תקופתה. וחברי הפורום המתגייסים - אין מה לעשות, גם מחברים נפרדים, לכמה זמן. מקסימום אפשר להתכתב קצת באימייל בזמן החופשות, ואחרי זה... יש גם סתם פורומים כלליים. אנחנו נשתלב טוב בפורום מיסטיקה לדעתכם? (תופסים איזה פורום קטן ופשוט משתלטים, מאכלסים - כובשים. נו, איך נעל בהשתלטות על מדינות קטנות וחסרות ישע?) נעל 1-)

למעלה