אלוהיםםםםםםםםםםם

אלוהיםםםםםםםםםםם

תחיים שלי נתתי לה תחיים שלייייייייי מלכה עשיתי ממנה איך פתאום ביום בהיר אחד היא אמרה לי:"מחוקה" ומחכה אותי מהחיים שלה הרי רק אתמול היא ככ אהבה אותי הדמעות לא עוצרות מנסה להמשיך הכול משתבש אבל כמו שאני סובלת היא תסבול עוד הרבה ככ רע מישהו פה?שלחו מסרים חייבת להתפרקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

רגע !! לעצור

לא להיות טעונים ברצונות לנקמה כי זה חוזר הנקמה היא בך בסוף לא רוצה? לא צריך! אהבה? עכשיו היא לא אוהבת אי אפשר להגיד לה לחשוב אחרת ממה שקורה לה בלב אולי היא תחזור אולי לא אבל קבלי את זה באהבה הגדולה ביותר ותני לה את החופש הזה אי אפשר להחזיק בן אדם בכוח. שולחת לך

לא עומדת בזה

היא הייתה האחת שבאמת הבינה אותי היחידה שהוציאה אותי מהתקופות הכי קשות שלי בחיים בלעדייה הכול חשוך לי מתחננת תחזריייייייייייייייייייייייייייייייייי איך אפשר לא לאהוב יותר אלוהים איך רק אתמול נשבעת לייייייייייייייייייייי שבחיים לא תעזבי אותיי הדמעות הדמעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שמישהו יעצור אותם

בטח

לפי זה אני יכולה להגיד את העצה שלי אז מדובר ב2 חברות כן ? קרה לי בדיוק עניין זהה עם חברה שלי!! אני והיא היינו חברות הכי טובות הייתי פשוט מכורה אליה כמו שאומרים היא הייתה חלק ממני.. בלעדיה הייתי אפס.. היו המון ריבים והכל איכשהו ניסיתי לסדר בסוף בקיצור עכשיו רבנו ואנחנו לא חברות כבר חצי שנה למדתי לחיות בלעדיה זה עדיין קצת מוזר לי אבל סבבה מתרגלים. כי החיים ממשיכים אז אם את חושבת שחברה שלך מחוקה או משהו בסגנון.. אל תתרגשי מזה... יהיה בסדר את תוכלי לחיות גם בלעדיה.. אם היא כ"כ נוראית כמו שאת מתארת. זהו... אולי עזרתי

תגובה

נסי לעסוק יותר בדברים שאת אוהבת לעשות. אז תאהבי את עצמך, וחייך יהיו מאושרים יותר. אם את בחורה מענינת עם אופי טוב, תוכלי לאהוב עצמך ואת חייך. נסי למצוא ענין בחייך.

למעלה