אלוהה כולם

sparx

New member
אלוהה כולם

אני חדשה פה ורק רציתי להגיד שאני שונאת את ההורים שלי כי הם מגעילים וטיפשים ^_^ יש שאלות?

*neta*

New member
כן יש הרבה..

אפשר עוד פרטים?
ומדוע הם מגעילים, טיפשים ושאר הירקות? בטוח יש סיבה. וברוכה הבאה

Heavy Thought

New member
ולמה בדיוק?

אני מקווה שתהיה לך סיבה יותר משכנעת מאשר: "הם מעצבנים! ולא נותנים לי לפעמים לצאת ביום שישי עד 2!"

sparx

New member
כי...

כל מה שהם עושים בחיים זה למרר לי אותם.. הם העבירו אותי דירה ניתקו אותי מכל החברות שלי היה לי פלאפון אבל הם לקחו לי אותו היה לי טלפון אבל לא רק שהם הוציאו לי אותו מהחדר גם אסור לי לעשות שיחות יותר... היה לי אינטרנט הם ניתקו לי אותו מהמחשב (אני מתגנבת) הייתי מדריכה בתנועת נוער (ואהבתי את זה!) ועכשיו הם באו והוציאו אותי משם והם לא נותנים לי ללכת יותר. הם רק רוצים שאני אלמד כל החיים! והאמת הם כן נותנים לי לצאת עד 2 או 3 או 4 או כמה שבא לי אבל רק בימי שישי.... לנסוע לחברות שלי ששמרתי איתן קשר מהבית הקודם הם בקושי נותנים לי והם משגעים אותי כל הזמן!!!! אז כשנמאס לי אני מסתגרת בחדר וגם זה לא טוב להם! היה לי מפתח כדי לשמור על הפרטיות שלי וגם אותו הם לקחו! אז דיי נמאס לי ואני שונאת אותם! שיחנקו אמן... אה ואמא שלי גם מחטטת לי בדברים וקוראת דברים נורא אישיים.. ובנוסף להכל היא גם מסכסכת ביני לבין החברות שלי ומתערבת בעניינים שלא שלה!

גם אותי העבירו... מפ"ת לכ"ס....

עד היום אני ממררת לאמא שלי את החיים בגלל זה... קודם כל כ-ל יום שישי בצהריים היא מסיעה אותי לפ"ת ויום שבת בערב לוקחים אותי מפה.. אבל זה מזה רע כי במשך כל השבוע זה כזה.... רוצה לסוע ביום שישי לפ"ת? תסדרי ת´חדר... רוצה פ"ת? תעשי זה... לא עשית? אין פ"ת.... זונה!.. עכשיו היא לא מוכנה להסיע אותי לפ"ת באמצע השבוע... ואין כסף למונית.... אבל אסור אוטובוס כי זה מסוכן!... אוףףףף... כל השבוע אני תקועה בבית... והיא כזה.. תצאי וזה... ואני כזה.. לאן? אם מי? אין לי פה חיים... בגללך!!..את הרסת לי ת´חיים!! ככה כל הזמן אני עושה לה.... היא צריכה לסבול כמו שאני סובלת!...

לא נכון :( כפר סבא לא כזאת

רעה דווקא כיף פה והכל אחלה יש קניון נחמד והכל סבבה יש אנשים נחמדים ..

כן ומדברת אחת מהייצוגית

נו באמת חרא עיר קניון מסריח רק הכוסיות זה הדבר היחיד שטוב פה אבל מדבר אחד עם חיים דפוקים אז אל תקשיבו לי

sparx

New member
מה יש..

לדבר עם ההורים על דברים כאלה??? אני שונאת אותכם כי העברתם אותי דירה? כי אתם מתייחסים אליי מגעיל ואני מתכננת תוכניות לשרוף אותכם בלילה? גם החברות שלי שונאות את ההורים שלי... הם פשוט רשעים בלי סיבה! הם אוהבים לראות אותי סובלת ואני סובלת הרבה... כשאני אעבור דירה וזה יהיה בהזדמנות הראשונה שתיהיה לי... אז אני הולכת להגיד להם הכל... כמה ששנאתי אותם וכמה שהם אימללו אותי ואני מתכוונת לעבור ולנתק קשרים! הם לא ישמעו ממני יותר... אולי רק שאני אתחתן כדי שהם ידעו... ואולי כשאני אלד כי בכל זאת מגיע להם לדעת שיש לכם נכד/ה לא שאני אתן להם לראות אותו... וזהו! יותר הם לא ישמעו ממני!!!!!!!!!

הממממממממ... ../images/Emo16.gif

נשמע לי שהמצב שלך ממש ממש ממש נוראי.. או שתנסי להגיד להם, בכל זאת, יכול להיות שהם לא קולטים מה הם גורמים. את יכולה גם ליצור קשר עם המועצה להגנת הילד.. יותר מזה אין לי מה להגיד לך
.
ניר

sparx

New member
פחחחח

הם דיי יודעים איך אני מרגישה בזה שאני מקרינה אליהם כל כך אדישות.. ומתרחקת מהם וצורחת עליהם שהם מנתקים אותי מהעולם וכל מה שהם עושים זה לגרום לי סבל!!!!!!!!!!!!!!!! ^^ ואני לא יוצאת מהחדר חוץ מכמה מקרים 1. אני הולכת לאינשהו 2.שירותים 3.אוכל 4.מקלחת 5.לקחת משהו שמישהו ב"מקרה" "השאיל" לי מהחדר ואז מחטיפה לו מכות (אם זה אח שלי) ואם זה מישהו אחר אז הוא חוטף מכת קרירות..... 6.או כשממש ממש ממש נמאס לי מהחדר ואני צריכה שינוי אז אני הולכת לסלון לראות טלוויזיה למרות שאני יכולה גם אצלי בחדר אבל שוב... זה רק כשכבר נמאס לי מהחדר כי באמת כמה אפשר להיות תקוע באותו מקום....

למעלה