אלוהה אנשי פורום

אלוהה אנשי פורום

חזרתי מפולין(לפני שבוע אבל חפיף) ואוף איתכם אתם עושים ג'קאסס רק ליד נתניה מה עם תל אביב? בואו בואו!!! ודרך אגב המקום הכי טוב ומצחיק לג'קאסס זה ימיי שישי ליד הסטודיו בקיצבוץ גלויות כי יש שם פוווווווווול קלאברים מצחיקים ודפוקים אז אפשר להסתלבט עליהם, כי הם הומואים!!!!

היה מצחיק

קבלו קטע היינו בהר מושלג ועלינו למעלה לפסגה שלו, ושם הייתה מסעדה קיצר המסעדה הייתה קצת יותר גבוהה מאיתנו, ואנחנו בנתיים הצטלמנו כל החבר'ה יותר למטה...ופתאום אנחנו קולטים שזורקים עליינו כדורי שלג ענקיים כאלה, ולא סתם זורקים אלא מפוצצים אז בהתחלה לא ממש התייחסנו לזה כי מה אכפת לנו אבל אחרי איזה 5 כדורים שפגעו בנו החלטנו לבדוק מה הולך פה. אז הגענו למסעדה ואנחנו רואים איזה גבר מבוגר ככה גיל 40 יושב על המרפסת של המסעדה וזורק על האנשים מלמטה כדורי שלג...אנחנו כזה הכנו מאסטר פלאן איך להתנקם בו אז ירדנו שוב למטה והחלטתי שאני זורקת עליו בחזרה. אז לקחתי כדור ענקי כזה וזרקתי למעלה, אבל עם חוש הכיוון העצום שלי זה פגע באישתו.חחחחחח ישר רצנו להתחבא(הייתי כרגע עם עוד 2 חברות), ואז המשכנו לזרוק עליו כדורים מזוויות שונות וזה היה כל כך מצחיק אחרי איזה דקה הוא יצא מהמסעדה עם החברים שלו ואז הוא וכל החברים זרקו עליינו כדורי שלג ואנחנו בחזרה עליהם, וזה היה כזה מצחיק עשינו עליהם אמבושים ואתם קוטים? איש בן 40 מתחבא מאחורי בקטנה כדי לזרוק עליינו כדורי שלג! לאן הגענו?! חחחח..היה מצחיק וכדאי לכם ליסוע לפולין כי זה מעניין, ויש במהלך המסע הרבה בדיחות שחורות.חחח.. קיצר תגיבו לי קצת כי אני מיובשת בפורום הזה רצח מיכל!

BiAAcH

New member
איזה כייף...

אני גם רוצה לטוס, אבל יש לי בעייה, אני צריך לחסוך 1500 ש"ח לרישיון, ואיזה 200 ש"ח בשביל פולין, ובינתיים אין לי ממש עבודה...

למעלה