אלוהה אנשושים !!

$ מעיין $

New member
אלוהה אנשושים !!

בדיוק היום אני נימצאת פה חצי שנה ... פששששששששש איך שהזמן טססססססססססס .... :))))))

$ מעיין $

New member
הדרי ....

תצטרפי לחגיגה
לך בעוד 11 ימים בערך יהיה חצי שנה ... :))) את מאמינה שאני אשכרה הלכתי לארכיון וחיפשתי את ההודעה הראשונה שלך ... משועממת שכמותי ...
מעיין

חחחח מזל טוב מעינוש!!!...איך אני..

מתגעגעת נורא לבטי!!! נכון בפרסומת של ויוה אם אתם יודעים הכל על בטי בואו להשתתף בחידון של בטי נכון?.? אז איך פטריסיה עושה קה?????(בקול גבוהה וצרחני וקה זה מה??) לפי דעתי זה מטומטם ששמו את הפיתוי ואז ישימו את אקומודה זה מטוטמטם זה סידרה המשך אנחנו כבר נשכך הכול אז שזה יתחיל!!! אתם יודעים כמה פרקים יש ל:"הפיתוי" שחר

hadarosh16

New member
יו!

על מה את מדברת? אני חצי שנה פה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיי אני מודה שלא חשבתי על זה! את רצינית לגמרי? וזה עוד 11 יום? (עזבו הדרו´ש בתהייה גדולה מידי) וואי אני בשוק! אגב מעייני ראית היום קטנטנות? גרררררררר שונאת את המנהלת הזאת! והילדים שעזבו שיחקו אותה ובגדול! ועוד דבר.. את באמת משועממת אם הלכת לארכיון כדאי לחפש את ההודעה שלי

$ מעיין $

New member
חחחחח :)))))

חחח כן אני רצינית
... בגלל שעבר יום אז זה כבר בעוד 10 ימים ... חחחחח :)))) וכן ראיתי קטנטנות ... מרטיריו הזאת מעלה לי ת´פיוזים ... בעעעעעעע נ.ב האמת בדקתי קודם את ההודעה הראשונה שלי, ראיתי שהייתי בשוונג אז אמרתי יאללה נחפש גם את שלך ...
חחח
מעיין

hadarosh16

New member
חחחחחחחחח את ממש משועממת.....

באיזה תאריך זה יהיה חצי שנה? אגב אם יש פה מישהי שאוהבת כדורסל במקרה. יש היום משחק של מכבי בערב.. כדאי לראות.. ובקרש למרטיריו... אני לא אגיד מה היא כי זה פורום מכובד(עלק..).. בכל אופן אני לא סובלת אותה!

$ מעיין $

New member
משועממת -../images/Emo34.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ב- 17/2 זה יהיה חצי שנה.... רגע! זה אומר שאני הכי וותיקה פה?? ייפייייייייייייייייייייייייייי !!! אני רוצה להודות להורים שלי, לאחים שלי, לטלנובלות שלבעדיהם לא הייתי זוכה בתואר שכזה...
תודה
תודה ... ה-
הוא שללללליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה עובר עלי?! ... עזבו, זה סתם פיגור זמני ... (כולי תקווה) ..
קרעת אותי עכשיו!!! "פורום מכובד (עלק) ..." חחחחחחחחחחחחח

Rotem Lisa

New member
אהא!

אני מהאחת-עשרה לראשון. 1\11 11\1 .. ::) הרבה, הא ?.. מiii... צינית! יה..

למעלה