אלה!

• פותח הנושא BMS
  • פורסם בתאריך

BMS

New member
אלה!

כבר עברתי הרבה אנשים בשאלה מה אומרים שם אז נפנה את השאלה לפורום יש את הפזמון ואומרים קורא לה אלה.... קורא לה אלה....קורא לא אלה אז מה בעצם אומרים בין לבין?

התשובה:

"קורא לה אלה...(אני שוב)...קורא לה אלה.. וחוזר חלילה........

Shani5

New member
אוי אני גם הייתי בטוחה

שזה "I NEED YOU" ואז שאלתי בפורום מוזיקה ישראלית ואמרו לי שזה "אני שוב"... דרך אגב- היי! אני חדשה פה! קוראים לי שני ואני בת 14 מירושלים.. אני יודעת שאני קטנטונת אבל אני ינסה להשתלב פה בכל זאת! אני מעריצה הכי בעולם את עברי לידר! וחוץ ממנו גם את- אביב, היהודים, ברי, שייגעצ ועוד ועוד.. אוי איזה טיפשה אני שרק עכשיו שמתי לב שיש בכלל פורום היהודים... בכל מקרה אנשים- תשמרו על עצמכם ותאהבו את החיים! ~שני~

rainbowgirl

New member
חשבתי שהוא אומר-קורא לה אלה

אני שלה,קורא לה אלה,אני שלה..... קורל

שלומ לכ...

wellcom אני רוני הסטלנית ל. תגידי את לא במיקרה גמ בפורמ של אביב?

אוהו!! אהבתי את השאלה..חקרתי קצת.

אלה\ היהודים אני יודע שעזבת ואיך שזה כאב באותו הרגע אני יודע שרצית וכמה את ניסית לשנות את הרקע אני יודע זה מוכר וכמה מנוכר אני ודאי נשמע קורא לה אלה אני שוב קורא לה אלה אני שוב קורא לה אלה למרות מה שעשיתי אני יודע שנסעת בהודו הסתובבת ועישנת את המזח אני יודע שאמרת הבן זונה בוגד כן בטח אני יודע זה מוכר וכמה מנוכר אני ודאי נשמע קורא לה אלה אני שוב קורא לה אלה אני שוב קורא לה אלה למרות מה שעשיתי ומה שנתת ,נתת בשבילי ומה שלקחת, תמיד יישאר איתי אז הנה אני בוכה כאן ואומר לך זה נכון אבל קורא לך אלה המילים אנשים. תהנו.

אני ודאי נשמע..

מה לא הבנת, כאילו..אחי יש פה את המילים.. אם מה שהתכוונת זה מה זה מנוכר.. אז,פחחחחחחחחח....איןלי מושג ממש. אני בור. :)

pEace LadY

New member
אני חשבתי שזה i need to know..../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

מה לעשות זה נשמע ככה...כי הוא לא אומר כמו אדם נורמלי "אני שוב" הוא אומר "אני שוווווווווב" וזה נשמע כמו i need to know...

למעלה