אלה

the freaky girl

New member
אלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איפה שרשור היומולדת שב-מ-ק-ר-ה היה לך אתמול?? ואת עוד חוקית!! לא יאמן... אז תתעלו על עצמכם חברי פורום יקרים, ובואו נאחל מזל טוב ענקי לבחורה המדהימה הזאת!

oOSvetOo

New member
אלה!!!

מזל- טוב!!! מאחלת לך שתמצאי אהבת אמת, בריאות , ופאן תמידי... אוהבת, סבט.

מזל טובבבב ענקייי!!!!!!!../images/Emo65.gif

עכשיו את בת 18!! מי היה מאמין?? (טוב, בטח היו כמה פסימיים....) בכ"א, עכשיו את יכולה לקנות קיגלביץ' בכוחות עצמך מבלי לבקש טובות מילדים גדולים (אני בטוח שעד עתה בחיים לא נגעת באלכוהול-אז הנה, עכשיו מותר P-:)! ומה עוד?.. אההה! עכשיו את יכולה להשתתף ב"מי רוצה להיות מליונר"!! אז אני מצפה לראות אותך זוכה במליון בתכניות הקרובות.! מה עוד,מה עוד? אה! תכנית ריאלטי! אז בעונה הבאה של ZA-STEKLOM (מישהו זוכר את זה בכלל?) את תהיי מסמר התכנית.. אבל כל זה שטויות! הכי חשוב שמעתה והלאה את חוקית, משוחררת מכבלי הפיקוח של הוריך וכתוצאה מכך רשאית,על פי חוק, להזמין סרטים למבוגרים בVOD.. טוב, אולי זה לא הכי חשוב... בכ"א, שיהיה לך המוןןןןןן מזל טוב!!!!!!!!!!!!

AeroSlash

New member
../images/Emo6.gif

אני לא שותה קיגלביץ' בדר"כ :) ובאמת הגיע הזמן לטעום קצת אלכוהול, מעניין למה אנשים מתלהבים מזה כל כם
אני זוכרת!!! הם היו אחלה... הבחורה שעפה ראשונה, לא זוכרת איך קוראים לה, הייתה האהובה עליי... אני משוחררת מכבלי פיקוח של הורי כבר די מזמן האמת, תודה לאל ולכל מי שידו בדבר, ובעיקר להוריי [באמת אין כמו מאמא... טוב, וגם פאפא :p] אבל כל זה באמת לא חשוב, תודה לכם מותקים שלי

Janem

New member
הווווווווווווווו... המון המון מזל ט

וב!!!!! ולן די הוציא לי ת'מילים מהפה... אני רק יכול להוסיף: more udachi i dacha na more... :)

g I L 20

New member
גם אתה כבר סבבה-ימים, נכון ? :)

אז גם לך more udachi i dacha na more !! נשמע מעולה :)

g I L 20

New member
מזל"ט

חוקית להוציא רישיון לפני שנה חוקית לשתות כאוות גרונך חוקית-עדיין-לא לשתות בארה"ב וחוקית-לפני-ארבע-שנים לנסוק במעליפט זה הגיל שאפשר להמשיך להיות חוקית בשביל להתאהב ולשבור את הלב להתרקד ולנוע, בנוכחות אף כל עד ולחשוב וללמוד ולרצות ולדעת את כל נפשך רוצה וידך נוגעת (אף פעם לא הבנתי את הקטע עם החוקי)

M a r U s k A

New member
יו ידעתי שאני מפספסת משהו!!

אני ביום הזה ישבתי במשרד והייתי בטוחה ששכחתי משהו!! סורי אלו'ש!!! אני יודעת שקצת מאוחר, אבל בכל זאת אני מאחלת המון המון מזל טוב, המון אושר ועושר והכי הכי הכי הרבה בריאות!!! (אני חולה כבר שבוע וזה סיוט, כך שאני יודעת כמה שזה חשוב!) ועוד משהו - כשיגיע היום להתגייס
בהצלחה בצבא!!

DeAth ScrEaM

New member
אלה!!!

גמאני מהסתומים האלה שפיספסו את זה... מצטערת.. פשוט ביצפר ופסיכומטרי ועבודה ואין חיים.. קורה :) אז! המון המון המון המון המון מזל טוב! לכלללללל החיים! שיהיה רק טוב :) המון אושר, עושר, בריאות, הצלחה, אהבה, וכמה שפחות רע. שיהיה לך גיוס כמה שיותר חביב (כשיגיע הזמן) ובהצלחה בהכל!

למעלה