*אלה*... פתחתי חדשה...

• פותח הנושא plus
  • פורסם בתאריך

plus

New member
*אלה*... פתחתי חדשה...

האמת אין לי מושג איך המסיבות שם כי אף פעם לא הייתי, בכלל הגעתי לכל מיני מודעויות עצמיות רק בשנה האחרונה... אני עדיין לא יודעת אם אני באה, אני די בבעיה - כל הסביבה הקרובה שלי סטרייטית אז קצת קשה לי לבוא לבד למרות שאני מכירה את הבנות מהפורום, אבל זה מ-מ-ש לא אותו דבר. עלול להיות
לאללה. אז אני עדיין בדילמה..
לירון

*אלה*

New member
כן.....

אינ בהחלט מבינה למה את מתכוונת... גם אני רק לאחרונה מגששת, וגם אצלי כולן סטרייטיות לגמרי... יהיה קשה לי לבוא לבד, למרות שבד"כ אין לי בעיה... דילמה קשה... אני לא יודעת אם אני בכלל אחזיק מעמד מחר, אולי אני בכלל ארדם? מתי היית בדרום אמריקה? איפה היית? אלה

plus

New member
הייתי ממאי 2000

פרו, בוליביה, ברזיל, צ´ילה, ארגנטינה, מיאמי. פספסתי את קולומביה אבל אני מקווה להשלים... אני אחזיק מעמד ערה בטוח, אחרי הכל את צריכה לזכור שזו מסיבת נ-ש-י-ם אז כנראה יהיה שווה. אין לי מושג כבר... אני בבלבלה. שטויות, יעבור. *אלה* נשמתי אני יוצאת לאיזו שליחות (אני גם השליח כאן) אז כשאשוב אני איתך, טוב ממי? ביי בינתיים,
לירון.

*אלה*

New member
קרנבל 2001?

הייתי מדצמבר 99, קרנבל 2000... היה גדול. לא היית באוקוודור? גלפגוס מדהים!!! בכל אופן, אני אשקול את המסיבה מחר, אולי אני אשכנע חברה שלי לבוא... אני בדרך לעוד כדור, כואב לי...
אלה*

למעלה