אלה הם דברי ENIGMA

אלה הם דברי ENIGMA

If you believe in the LIGHT - It's becouse of OBSCURITY If you believe in HAPPINESS - It's because of UNHAPPINESS If you believe in GOD - The you have to Believe in The DEVIL

Nizzan Cohen

New member
לא ממש. לפחות לא האחרון.

החלוקה הזו ל"טוב" ול"רע" היא לא הכרחית. כלומר - אם קיים אל (נאמר יחיד למען הנקודה) מדוע שלא יהיה "נייטרלי" (בלעעעעע... מה שD&D עושה למוח....) ולא "טוב" ולא "רע". ?

Swicca

New member
תנסו לחשוב על זה ככה....

.... שהשטן זה תירוץ בשביל להמשיך לקרוא לאלוהים רק טוב ואור וטהור ובלה ובלה ... !

I am a freak

New member
אני לא מסכים איתך....../images/Emo26.gif

אתה אומר שהשטן היא המצאה שלנו כבני אדם- כדי להמחיש את "הטוב והטוהר של האל" ולהעצים את זה...

Swicca

New member
תראה זו רק דעתי....

ואני לא מאמין בה' אחד אלא בהרבה יותר .. חח :) בכל מקרה מה שהתכוונתי זה שכל הקטע של השטן זה הכחשה של אנשים שה' יכול להיות גם רע ככה שהם לקחו את כל הדברים הטובים וסיווגו אותם לה' ואת כל הדברים הרעים(נו ,באמת אסור שאנשים יחשבו שה' רע) אז הנה לך השטן !!! בכבודו ... :p

danihell7734

New member
חולק על דעתך.

הרי אפילו בתנ"ך כתוב שאלוהים נוקם,ומעניש,אז אצה לא יכול להגיד שאת כל הדברים הרעים סיווגו לשטן(ראה תורת הגמול).

Swicca

New member
אז למה עדיין .....

.... כל דבר טוב נחשב לדבר שאלוהים עשה וכל דבר רע ישר קופצים על שד כלשהו או השטן או בלה או בלה ... כי קשה להם לקבל את זה שאהלוהים יעניש אותם ישר עולות שאלות לראש כמו :"למה אני ?" "מה אני עשיתי" "זה בטח לא אלוהים הוא הרי אוהב את כולם לא יכול להיות " .... אני מבין שאתה לא מקבל את דעתי אני פשוט עושה אותו דבר מתעלם משלך וממשיך בשלי ^_^ :p חוץ מזה אני לא מאמין באלוהים של התנ"ך אלא במספר רב של אלים כמו שכבר קראת ככה שהוויכוח הזה קצת לא רלוונטי .. אתה לא חושב? (לא ייצא מזה דבר)

למעלה