אלדר פי דו

mga-abir

New member
אלדר פי דו../images/Emo101.gif

אינך זקוק לדבר מלבד תשומת לב. הינך משחק אותה מסכן,ואם אמת בדבר הינך זקוק ליעוץ. אף אחד אינו אומר לך את האמת בפנים. אתה שונה פה ושם,אתה מתחיל לשנוא את עצמך. הגרוע ביותר זה להתאבד.ואם זה לא על הכוונת אז מוטב שתחדל ותתעורר ממסע המסכנות שלך. אין בי טינה כלפיך חלילה.אך לעיתים הינך מעורר גועל. כל המסטיק הזה.פעם שעברה ברחתי מכאן בגלל הדבק שלך. תשובתך כלל אינה חשובה לי.אם אינך מחשיב את עצמך כיצד הינך רוצה שיחשיבו ויעריכו אותך.יצרת דימוי עצמי שלילי מאוד.ובאורח פלא הינך סוחף את כולם אל המערבולת שלך. פעם אמרת שזו לא אהבה.אינך כבר יודע את שהינך רוצה התעורר התעורר לפני שתרדם.מצבך דומה לסיפור הבא שממש הרגע צץ בי כדוגמא המתאימה למצבך. מר פינוקי מתעורר לשמע רעש חזק,הוא קם בטרוניה ומתחיל לזעוק שקט,לא נותנים לישון,אגואיסטים חוליגנים.בעוד הוא זועק צופרת אזעקת מכוניתו והוא יורד אחוז עמוק בריצה מטורפת במדרגות אל החניה. ושוב רעש איום של פיצוץ עז המחריד את השכונה.האויב תוקף וחצי עיר כבר נהרסת.מר פינוקי מגיע אל מכוניתו וכמעט חוטף התקף לב,שרטת עמוקה מקשטת את מכסה המנועה.מיד הוא נכנס אל מכוניתו,מניע וטס אל תחנת המשטרה שוב הפגזה ושוב הפצצה והעיר מושמדת לחלוטין.ואז פתאום מתפוצץ צמיג מכוניתו של מר פינוקי.ביללה עוצר הוא מעל הגשר ויורד לבדוק.ובום טראח הכפכף נקרא.אמא די אני לא יכול יותר הוא רץ אל עבר המעקה וקופץ. הוא היחידי שמתאבד כל השאר נהרגו.בעת נפילתו הוא עדיין יוצאים גדופים מפיו.הוא נופל ומתעורר בבהלה,מה? זה סיוט זה לא יכול להיות,אני מת ואף אחד לא יאמין לי עתה,אף אם אצעק.מה עלי לעשות אני אבוד. האם אתה אבוד? במקום חיבוק שולח לך עזרה-התעורר כבר אל תחיה בחלום

feyDo

New member
אביר יקר שכמוך...........

אתה כל כך טועה...... תזכיר לי פעם אחת שלא תמצא כזאת שאני אמרתי שמצבי אבוד.... אפילו לא פעם אחת..... אמרתי רק שמצבי חרא של מצב וגרוע מכל הבחינות אפילו הגג שיש לי מעל לראש לא עוזר אני יודע שהיה לי אותך באיי סי קיו לפני די הרבה זמן אביר מאז שנה שעברה שהתחלתי לבקר בפורומים פה פעם אחת לא הזכרת את שמך האמיתי מפחד....ממה אתה כל כך פוחד בעצם אביר? למה? מה הסיבות שלך לזה? לי יש פחד אחד בלבד "נטישה" זה פחד שיש בי מאוד עמוק וחזק ופוגע בי אביר אתה מכיר אותי אני חושב ככה מספיק להבין שכל מה שאמרת שחשבתי על זה כל היום הזה בביצפר שלי כל הזמן הייתי במצב מאוד מוזר בגלל דבריך וחשבתי לי על מצבי ועלי בכללי אתה טועה.......אתה מגדיר את המצב ממש לא נכון כפי שהוא באמת........ אני מאוד לא מסוגל לקרוא את מה שכתבת שוב פעם ולענות לך ישירות אבל אתה טועה די הרבה אביר ומה לעשות? עד כמה שאתה חושב שאתה אותי אין אף אחד שמכיר אותי ולא יהיה כזה אתה לעולם אביר יקר לא תוכל להבין אותי כמו שאני ובגלל זה שאתה לא תוכל לקבל אותי כמו שאני בלי שאני ישנה משהו אחד לפחות בי.......... אני יודע את זה עליך לפחות ואני יודע לשאר העולם שאין אחד שמכיר ומבין אותי אביר...........גם מי שאני מדבר איתו בוירטואליות לא מכיר ומבין אותי מסיבה אחת זה לא אמיתי מספיק ולא ממשי בכלל מה שעובר פה שנית זה גם לא נותן לך מצב להכניס אותך למצבי השלם לגמרי אם הסביבה הורים וכו..... שלישית אין מה לעשות כל אחד שונה מהשני יש כאלה שנחנו ביכולות אדירות וכאלה שלא ניחנו בכאלו יכולות שהם רק חלק מהגדול ויש את אלה שהם רוב השלם או משהו כזה.......יש כזה דבר רמות שונות ובכלל לא כל בני האדם שיווים טעות אנוש לקוות שהעולם יהיה כך כי זה בלתי אפשרי תמיד יהיה מעמד האיכרים שמגדלים דברים (מי שככה בחר ורוצה ומתאים לו) ומי שקונה את זה (אנשי העסקים לרוב) בגלל זה לא כל אדם מגדל לעצמו אחרת היינו בתקופת היורא ממש בלתי מפותחים כי לא היה איך להתרכז בדברים בכלל אני סתם מדבר שטויות אבל אתה לא מבין אותי נכון??? כמו תמיד לא? עזוב אביר אני כבר לא יכול למצוא איך כן להסביר אותי תבין אוקי או שלא תבין ואני רק יכעס יותר עלי

mga-abir

New member
הרשה לעצמך לקבל

את אהבתם של הסובבים אותך מבלי לשנותה לתפיסותיך ולרצונותיך.היה פתוח בברכה אביר

feyDo

New member
איזו אהבה?

מהסביבה שלי? אתה צוחק לא? אתה רציני? באמת? אז תענה לי לזה מי מהסביבה שלי אוהב אותי במעט מאוד אהבה? אחד כזה יש? זהו שלא אין אהבה אלי בסביבה שלי אין מה לקבל אלי....... אני לא יכול לקבל מה שאין בי...... אפשר ללמוד כישרון ולפתח אותו אפשר ללמוד משהו חדש אבל אי אפשר ללמוד רגש אביר בשום אופן לא יצא לי ללמוד רגש רק לחוות אותו על בשרי לא יותר מזה......אהבה? אין בי כרגע לא מרגיש בה בכלל....... אם יהיה על בשרי שוב אהבה (התאהבות אחרת כנראה חזקה מספיק שתשבור את מה שעשיתי להגנה עלי מנתי שלי) אולי אז אב רק אז אני יוכל לקבל אהבה לתוכי מבין? או ששוב אתה לא מבין? מה כל כך מסובך להבין את זה אביר??? תאמין לדברים שלי בבקשה כבר שבוע בערך אני מדבר על זה ואיתך מעל חצי שנה אביר אני מדבר על זה ואף פעם לא האמנת לי בכלל ולא בטחת במה שאני אומר....אבל משהו השתנה? הרגשתי שונה בחצי שנה הזאת? איבדתי את רגש אהבה נכון.....תאמין לזה בבקשה......תאמין לזה שאני אומר שרק אהבה חדשה תוכל לשנות אותי אותו מספר שמיכל נתנה לי לפני כמה זמן לא יהיה חזק מספיק כדי לעזורלי לא יהיה בוא כזה עוצמה הדרושה להזיז אותי מפה

mga-abir

New member
מעולם לא דנו באי סי קיו ואין צורך

אין כוונתי שתפתח את תיבת פנדורה שאימצת ואין זה חשוב עם אבין מבחינתי תם הענין היה שלום בברכה אביר

למעלה