אלדן פרידמן

vietos

New member
אלדן פרידמן

שוב שלום לכולם! לאחר חיפושים רבים (מאוד) מצאתי מורה בחיפה, אלדן פרידמן. מישהו לומד אצלו? שמע עליו? אשמח לשמוע את דעתכם על המורה. תודה לכולם

שיזנדו

New member
עודד פרידמן

ראשית שמו עודד פרידמן עודד מאמן גם בחיפה מאמן ותיק מקורותיו באים שיטת שוטוקאן, בהחלט מסורתי, עודד עובד ביחד עם מורים רבים כגון איזידור פלד,מישל ביטון ועוד אחרים, הקשר המיקצועי שלו הוא עם סנסאי אוקאזקי, עודד מאמן שאכן מומלץ מאוד להתאמן אצלו. היה ותפנה אליו מסור בבקשה דרישת שלום מאמנון אלוני.

כמראה שיש יותר מפרידמן אחד בחיפה...

אלדן פרידמן, אם אינני טועה, מלמד טאי-צ´י בסגנון וו (WU). מעבר לזאת, מצטער, אינני יודע עליו כלום.

עודד פרידמן מלמד קאראטה?

מה אתה אומר?! הוא ישב לידי בכיתה ז´. אוי, איזה ארץ קטנה

אני מכירה גם את עודד פרידמן ../images/Emo68.gif

וכן, עודד פרידמן הוא דאן 4 (אם אני לא טועה..
) בשיטת שוטוקאן ריו.. כמו איזידור..

חה חה חה ../images/Emo6.gif

אני מכיר את אלדן פרידמן, אבל לא קוראים לו בכלל אלדן פרידמן. ראשית שם המשפחה שלו הוא כהן (ולא פרידמן), שנית השם הפרטי שלו הוא משה (ולא אלדן), שלישית הוא בכלל לא נמצא בחיפה (אלא בירושלים) ולבסוף הוא כלל לא מלמד קונג פו, אלא סריגה. לקבלת הטלפון של משה כהן מירושלים, המלמד סריגה, אפשר לפנות אלי במסרים...

vietos

New member
יא אללה

שיגעתם אותי כולכם!!! יש מורה שקוראים לו אלדן פרידמן, כי דיברתי איתו בטלפון (04-8347525),והוא גר בחיפה, גם זאת עובדה. ומה קשור איזידור פלד, אם הוא בכלל מלמד קארטה בכרמיאל (כמו שמישהו פה אמר לי)? ועוד יותר לא הבנתי את הקטע של עודד פרידמן. אני מדבר רק על מורים לקונג פו, כי זה מה שאני רוצה ללמוד. אם יש עוד מורה באיזור חיפה ו-(עוד יותר טוב) כרמיאל, אני אשמח לדעת עליו. יהיה מעניין לברר פה את כל העסק.... בכל מקרה תודה לכולכם.

למעלה