אלדד במיני ישראל

• פותח הנושא l86
  • פורסם בתאריך

l86

New member
אלדד במיני ישראל

פליפ2

New member
חמוד

אתמול שמעתי לראשונה את התכנית שלהם והיה ממש נחמד. דרך הגב שמעתי את התכנית שהיה לגביי מתמות לפסח בעיני זה לא היה כול כך מוגזם היא צריכה להרגיע כי הוא אומר שהוא קונה לה מתמות כל השנה.

l86

New member
כן,היה נחמד

הם קצת שינו את האייטמים לכבוד החג. בדרך כלל יש פינה על גירושין, והם גם שואלים את האורח שאלון זוגיות, ובסוף הם מקדישים אחד לשני שירים. אותי עצבן שהיא שמה לו את "פומה פומה" כדי להתגרות בו ,מה הקטע שלך הבנאדם הפסיק לעשן בשבילך, קצת רגש....וכן, כבר חפרתי לגבי המתנות, היא חייבת להרגיע, לא צריך מתנה לכל חג וכל אירוע וכל מועד.

פליפ2

New member
את צודקת

לא נעים לי להגיד אבל בקארין יש רוע מסוים. או פשוט היא ניסתה להחזיר לו בגלל מה שאמר בתכנית הבוקר. שזה היה בשביל עצמו. וכמו שנחשתי כבר כאן הוא פשוט הרגיל אותה בצורה לא טובה כל הזמן מתנות שהיא כל הזמן מצפה

l86

New member
לא, זו הבעיה שלה, אמרתי לך, היא אטומה רגשית.

זה כל הזמן חוזר על עצמו, איך היא הגדירה את זה, "אני עוקצת אותך ואז מלטפת?" זה נשמע ממש רע, זה יותר נשמע כמו אליאב, סליחה על ההשוואה המזעזעת. ולא הייתי רוצה שקארין תתייחס לאלדד, כמו שאליאב התייחס לדנית (לא יודעת איך הוא מתייחס אליה עכשיו, אולי הוא באמת למד לקח והשתנה). אז אני מקווה שהיא באמת עובדת על זה. לא נראה לי שהיא נעלבה שהוא אמר שהוא עשה את זה בשביל עצמו, כי אני חושבת שבסך הכל גם הכוונה שלה הייתה שהוא יעשה את זה קודם כל בשביל עצמו, כי בתכלס אלה החיים שלו והבריאות שלו.

פליפ2

New member
אבל אהבתי שהוא יודע גם להחזיר לה

כמו הקטע שהוא אמר את צודקת כאילו הוא אומר לה את זה להשתיק אותה אהבתי את זה
הוא מראה לה שגם הוא יודע לעקוץ אותה.

l86

New member
זה לא ממש להחזיר, זה סתם בהומור

הוא בטח עשה את זה עם כל החברות שלו לפני. שמתי לב שהוא נמשך לנשים משוגעות, ואז הוא מתפלא שהן משגעות אותו, נו באמת, בגלל זה בחרת בהן מלכתחילה.
להחזיר לה באמת זה לחזור לעשן אבל הוא לא יעשה את זה כי הוא בנאדם שעומד במילתו.

פליפ2

New member
הוא עושה הרבה שינויים בחייו

מעניין עם יתמיד בהם חלילה עם יפרדו

l86

New member
זו שאלת מיליון הדולר

עם הטבעונות אני מאמינה שהוא יתמיד, כי זה באמת עניין מוסרי אצלו ולא סתם. אבל לגבי העישון אני לא בטוחה, אלא אם כן הוא באמת יצליח להיגמל ובאמת הוא לא ירצה יותר שום סיגריה לעולם.

פליפ2

New member
ולפעמיים בגלל צורת התנהגותה

אני שואלת את עצמי האם היא באמת רואה בו את גבר חייה?

l86

New member
אני מאמינה שהם מאוהבים והם כן חושבים על עתיד ביחד.

צריך לתת לשניהם זמן ליהנות מהחיים ביחד ולהכיר אחד את השני גם במצב של שגרה. כרגע הם עוד מגדירים את יחסיהם כ"ירח דבש". אני מקווה שזה יחזיק מעמד.

למעלה