אלביס קוסטלו

adiville

New member
אלביס קוסטלו

מישהו ראה הערב את ההופעה האקוסטית של אלביס קוסטלו ב-vh1 ?!? כאילו, הבנאדם נראה מזעזע !!!! שמן, שיער ארוך, זקן, משקפי שמש וקול צרוד (אבל ייאמר לזכותו שהוא בא עם כאב גרון)..... ממש גירסה תמהונית ומפחידה של רינגו סטאר (יותר ממה שהוא גם ככה...) ! אייס ואני ניסינו למצוא איזשהו פירור דמיון בין אלביס קוסטלו שאנחנו מכירים לבין הדבר ההוא בטלוויזיה אבל לא ממש הצלחנו.... ובנוסף, הוא הביא ביצוע מחריד ל- i want you !!!! למה להרוס ?!? יוחזר אלביס קוסטלו החננה לאלתר !!!! נ.ב : אם כבר בטלוויזיה עסקינן - איזה גדול היה 24 ?!?!?!?!?

Ice machinE

New member
גיליתי פרט מעניין ../images/Emo163.gif

ההופעה הייתה ב-1991!!! ולא בשנים האחרונות כמו שחשבנו. נו מילא. ככה הוא נראה היום

adiville

New member
די ! יא גנוב !!!!!

איפה גילית את זה ?!? זה כבר נראה יותר כמוהו....... אז מה עבר עליו שם לפני 12 שנה ?!? עכשיו אני בטוח אשן יותר טוב בלילה

Ice machinE

New member
איפה? באינטרטנט ../images/Emo13.gif ../images/Emo163.gif

Elvis Costello live at MTV UNPLUGGED June 1991 כמובן זה עותק BOOTLEG, מעולם לא יצאה ההופעה שלו באופן רשמי על דיסק.

turrican

New member
לפני כמה חודשים הייתה ראיון איתו

קראתי מזמן ראיון איתו לצאת אלבומו החדש Armed Forces שהוא די לא סובל את שאר האמנים הגדולים ואני מדבר על גדולים.. והוא אומר שהיום הכול מסחרה ולא עושים מוסיקה כמו שצריך בקיצור אנטיגוניזם מוחלט כלפי התעשייה הזו. דבר שני לקח לו המון זמן למצא משקיע שיוציא את האלבום הזה מה שמראה לאיזה תהומות הוא הגיע. היה אמן גדול בכל מקרה שעבד עם the Attractions . היום אין לי הרבה מה לומר עליו.

קניתי לפני שבועיים

אלבום קלאסי של ג'ון הארלי (סקסופוניסט מוכשר, נגן ג'אז וקלאסי, וגם מלחין לא רע, מסתבר) שבו קוסטלו מתארח למספר קטעי שירה (מתישהו ב- 98 או 97). דווקא יצא לגמרי לא רע (לא פלצני כמו האלבום של קוסטלו עם רבעיית המיתרים ברודצקי). מומלץ גם בזכות שאר הקטעים באלבום וגם בזכות המחיר האטרקטיבי (19 ש"ח בדיסק סנטר)

Secular

New member
הגיל עושה את שלו.

אם אתם שואלים אותי,אמנים צריכים לפרוש בשיא שלהם. כל גרירה מעבר לכך גורמת נזק תדמיתי ושלא נדבר על המראה(LOL)....

adiville

New member
האם יותר לי לציין...

שמריאן גולד רק הולך ומשתבח עם הגיל ?

למעלה