אלביס וג'ינג'ר - הספר

Jen74

New member
אלביס וג'ינג'ר - הספר

הספר שכתבה ג'ינג'ר אלדן, אהובתו האחרונה וארוסתו של אלביס יגיע למדפים באוגוסט 2014...

ג'ינג'ר אלדן חושפת את כריכת ספר הזכרונות שלה מאלביס, "ELVIS & Ginger".

בספר מספרת ג'ינג'ר על יחסיה עם אלביס מהפעם הראשונה שנפגשו ועד ליום מותו, אבל בנוסף, הספר יתאר את הקשר כפי שהיה וישים קץ לשמועות בצהובונים שהופצו בימים שלפני ואחרי מותו לגבי ג'ינג'ר והקשר שלה עם אלביס.
בנוסף היא גם חולקת פרטים אודות סקרנותו של אלביס בתורות ודתות המזרח הרחוק, תפיסתו את התהילה והרגעים האינטימיים שלהם עם האנשים שאהבו.

עוד על הספר בקישור המצורף...

GM1988

Well-known member
אם כבר לכתוב ספר, למה לא לכתוב על אלביס

ג'ינג'ר מובטלת כיום ? כי נראה לי כל מי שאי פעם שמע, נגע, ראה, והיה קשור באיזשהן נסיבות לאלביס, יכתוב על זה ספר במוקדם או במאוחר, ויקווה לשלל מעריצים ומתעניינים שיקנו אותו וכך ירוויחו עוד כמה דולרים על שמו של אלביס.

זה מדהים אותי כל פעם מחדש.

אבל כבר נכתבו המון ספרים על אלביס,

ואני לא מבינה על מה אתה נדהם,
כולם רוצים להרוויח מה שיותר, אפילו גרושתו שגם כתבה ספר שמשמיץ אותו,כי ככה ספר נמכר יותר טוב,
רד ווסט כתב ספר הכי מלוכלך,,

GM1988

Well-known member
פריסילה השמיצה את אלביס בספרה?

באמת?
טוב לפי סרט שראיתי פעם שמספר את הסיפור שלהם, דיי אפשר להבין אותה, אבל גם אפשר להבין אותו.
ומי זה רד ווסט אין לי מושג. אבל כל אחד רוצה להרוויח... כל אחד שאפילו לחץ לו את היד מאחורי הקלעים או ראה אותו מתדלק גם.

רחליקה 5

New member
גיוש... ממש כך

ממש כך כפי שכתבת .. כל מי שאי פעם חלף שמע נגע באלביס
מוציא ספר לעשות סיבוב כספי ופירסומי עליו..
באחת הפעמים שהייתי בגרייסלנד התמזל מזלי לפגוש ולתפוס שיחה ארוכה עם חברו לקרטה ששניהם התאמנו יחדיו ... סיפר לי שאלביס
היה בן בית אצלו..
האדון הנכבד הוציא ספר עב כרס ...

למעלה