אלביס ואן מרגרט

זה המראה של אלביס שאני אוהב ו...

עם אן מרגרט הסקסית זה ממממ.....משהו..משהו....
כל הכבוד על התמונות ליאור

דניאל07

New member
לגביי אלביס ואן

במציאות באמת היה להם רומן שנמשך כשנה או שנתיים

MissPop

New member
נכון

ואני זוכרת שראיתי בסרט "ELVIS AND ME" את הקטע עליהם שפריסילה קנאה באן מרגרט ואלביס רצה להחזיר אותה לגרמניה. היה כתוב פעם בעיתון שאן מרגרט הייתה האהבה הגדולה שלו והוא נאלץ להיפרד ממנה כי הוא אהב גם את פריסילה והבטיח להורים שלה שיתחתן איתה, לכן הם נפרדו.

beautiful rose

New member
אן מרגרט..

האמת אף פעם לא אהבתי אותה,למרות שהיתה מוכשרת וכו',לדעתי פריסילה היתה הרבה יותר יפה ממנה,לא?
אבל בטח היה בה משהו מיוחד אם כבשה את
של אלביס..

דניאל07

New member
היי,לגביי אן

היה לה גוף פיצוץ והיא היית רקדנית ושחקנית דיי טוב ועד היום שהיא צריכה להיות משהו כמו בין 65 ל 70 היא עדין מופיע בסרטים וסרטיי דרמה וטלוויזיה ,אז כניראה שהיא באמת מוכשרת

MissPop

New member
דרך אגב השרשור נועד להזכיר לכם

לראות היום יום ו´ 4.2.2005 , 00:05 - ``עליצות בלאס וגאס`` בערוץ TCM

A m i r א

New member
נו, פיספסתי כרגיל

יש במהלך השבת איזה סרט או מופע ???? אמיר

אפרופו:"ויוה לאס וגאס" המלצה שלי :

ישנו שיר נפלא בסרט שאני ממליץ בחום לכולן\ם השיר: TODAY,TOMORROW AND FOREVER - היום מחר ולעולם ! נפלא! ליאור

MissPop

New member
שיר באמת חמוד מאוד

השיר שאני הכי אהבתי מויוה לאס וגאס והוא אחד מהשירים הכי אהובים עלי הוא C'MON EVERYBODY

השיר שאני הכי אוהב מהסרט

הוא "THE LADY LOVES ME" , הוא אחד מהשירים שאני לפעמים שומע בשמיעה חוזרת במשך שעות

MissPop

New member
אתמול בתוכני עם ג'ו אספוזיטו

הוא סיפר שכשאלביס ואן מרגרט נפגשו היה ביניהם קליק מיידי ושהם התחילו לצאת והמשיכו לצאת כשנה לאחר סיום הצילומים.... ושהיא הייתה הגרסה הנשית לאלביס. והאמת, אחרי שראיתי את הסרט, שהוא אגב אחד הסרטים היותר חביבים והאהובים עלי מבין סרטי אלביס, הוא צדק לחלוטין.
אני אוהבת אותם ביחד. רואים שהיה ביניהם חיבור טוב.

למעלה