אלביס הירושלמי.

kesherae

New member
אלביס הירושלמי.

שלום. לכתבה שאני כותב בימים אלה למקומוני ידיעות אחרונות אני זקוק לירושלמי שמתלבש ומחקה את אלביס פרסלי.
תודה. אשר קשר, ידיעות תקשורת, 0543337032

רחליקה 5

New member
ישנו....

ישנו חקיין מצויין מבת ים בשם ערן לברון ,,המופיע הרבה בירושלים ובעיקר בפונדק נווה אילן ...

אם אתה מעוניין ארשום לך את הנייד שלו במסר...

tcbelvis 78

New member
גוועלד.

עדיין קיימים החקיינים אחרי כל כך הרבה שנים ?
מתי התופעה המביכה והאומללה הזאת תיעלם כבר ?

Jen74

New member
להעלם היא לא תעלם, לא בארץ ולא בחו"ל

בדיוק כפי שיש מעריצים שהם לא חקיינים.
רוב רובם של החקיינים הם מעריצים שרופים ושרוטים שהיו מתים להיות אלפית ממה שאלביס היה.
פה ושם יש כמה חקיינים שגם יודעים קצת לשיר ולזוז ועושים מחווה יפה לאלביס ולא מביישים את הפירמה, את אלו אני אוהבת לראות.

לא צריך להכליל את כלל החקיינים באותה קטגוריה.

tcbelvis 78

New member
מחווה יפה ???

אלביס היה סמל , מנהיג , מורה , אישיות מופלאה , מהדמויות המשפיעות ביותר בהיסטוריה של האנושות.
אדם שג"ון לנון אמר עליו שלפניו לא היה כלום.
החקיינים האלה הם רובם ככולם תמהוניים שמעולם לא הוציאו שקל על אלביס כמו לקנות תקליט או דיסק אלא ההיפך - עשו עליו כסף.
האנשים האלה מתלבשים כמו אלביס ועולים לשיר כמו אלביס כאילו שאלביס זה קובי פרץ , כאילו שאלביס זה מושיק עפיה.
הפארסה הזאת חייבת להיעלם. את אלביס לא מחקים.אף אחד לא היה כמוהו ולא יהיה . זה כמו שאני מחר ילבש חולצה של מייקל ג"ורדן , יעלה למגרש עם כדור ויקרא לעצמי מייקל ג"ורדן. יש גבול לכל תעלול והתעלול הלא מוצלח הזה של " חקייני " אלביס נמשך מידי שנים.

Jen74

New member
האם זמר מפורסם שעושה מחווה לאלביס

מקובל עליך או שאף אחד לא יכול לשיר שירים של אלביס?
לא מעט זמרים עשו קאברים ועיבודים משלהם לשירים של אלביס.
מה שמעניין הוא, שחלק נכבד מהשירים שאלביס שר היו מלכתחילה שירים של אומנים אחרים שאלביס לקח ועיבד אותם שיתאימו לסגנון שלו.
אז לומר שכל החקיינים הם תמהוניים זה מוגזם.
אני לא מדברת על אנשים שמתחפשים לאלביס וחושבים שהם יכולים לשיר.
אני מדברת על אנשים עם איכויות ווקליות כאלה או אחרות ולא טענתי שהם משתווים לאלביס או אפילו מתקרבים אבל מדובר באנשים שאוהבים ויודעים לשיר והם מוכשרים מוסיקלית והם בחרו לשיר משירי אלביס ולא משירי פול אנקה כי הם רוצים לעשות מחווה לאלביס ולא לפול אנקה.
מחווה זה לא אומר שהם חושבים שהם ברמה של אלביס, מחווה זה אומר לכבד את הזמר והאיש שהוא היה.

GM1988

Well-known member
ומה הבעיה שלך עם הם אוהבים את זה?

אז שיתלבשו, יחקו, ישירו עד כמה שהם מסוגלים ויופיעו. איפה הבעיה פה ?
מי שלא נהנה, לא חייב להסתכל ולהזמין אותם לאירוע פרטי או ציבורי.

לכבד זה לא רק את אלביס, אלא את כל האדם באשר הוא אדם.

למעלה