אלבומי השנה

אלבומי השנה

בדרך כלל אלו רשימות די לא מעניינות, עם כל מיני ארקטיק מאנקיז מעצבנים כאלה, אבל הנה אחת מצויינת, שמתמקדת בעיקר באמריקנה. כדאי מאוד.

Celluloid Hero

New member
שמחתי לראות שם את White denim

לי יש אלבום אחר שלהם, אבל עדיין, הפתעה נעימה ביותר, לראות משהו חדש שאני ותומר אוהבים בו זמנית (כל שנה יש איזה שניים-שלושה כאלה מתוך 100..) . להקה האמת שקשה לי כל כך להגדיר, עושים פחות או יותר הכל, מוזיקה שחורה, טאצ'ים אלקטרוניים, חייבים גם המון לסיקסטיז-סבנטיז (כל סגנון שאתם יכולים לחשוב עליו), אבל עדיין, משהו מרענן קיים שם בכל השילובים יחד. מזכירים לי את בלאק קיז רק יותר מפוזר, אקראי ולא צפוי.

arieltr

New member
מנסיון עבר יהיו פה המון אלבומים מעניינים

אני מכיר את האלבום Wakin On a Pretty Daze של קורט וייל, אלבום טוב בהחלט שלא היה צריך לגדול עלי כיוון שהגיע ישר במידה טובה. ואני מסכים שהאלבום הקודם יותר חורפי או בעל נופח יותר כהה. אני שמתי עין על ההמלצה שלו על T. Hardy Morris, נראה שווה בדיקה.
בשנה האחרונה הסתובב אצלי אלבום נפלא שתפס אותי חזק וגם הגיע מרשימה קודמת של העורך המובחר הזה, אני מדבר על האלבום Several Shades of Why של גיי מאסקיס.

Barmelai

New member
אייי תומר תומר

אין בארץ מומחה גדול ממנו לאמריקנה עכשווית. האיש מכור, מעמיק וחי את הסצנה. תומר הוא התשובה לשאלה של סנדרסון לאן עפים האווזים בחורף, וגם באביב ובסתיו ובקיץ, תומר מוציא את כל משכורותיו על טיסות לסיבובי הופעות בארה"ב ואירופה. הוא מכיר את כל האמנים שהוא ממליץ עליהם על בסיס אישי וסיכומי השנה שלו הם נכס לכל מי שמתעניין ולו כזית במה שקורה ברוק האמריקאי.לרוב האלבומים מהתחום שיש לי, הגיעו אלי הבייתה מהמלצות וסיכומים של תומר.

תומר מסכם כל שנה קלנדרית ברשימת חמישים הגדולים שלו. חלקן ארוז כאן בארכיון שלנו. המלצה שלי על ההמלצות שלו היא פרוגרסיבית: אם אתם לא מתעניינים בכלל בסצנה אבל אוהבים רוק, לכו בלי להסס על 10 המקומות ראשונים. העמיסו עוד מנות של 10 ככל שאתם יותר עמוק בקטע. אם כל החמישים מרתקים אתכם, השלב הבא בשבילכם הוא לטוס לכל סיבוב הופעות אפשרי בעקבות הלהקות שלכם, בעיקר באזור כריסמס-ראש השנה ולקרוא לעצמכם תומר. בהצלחה

אבל בלי קשר איפה אתם נמצאים על הסקאלה של תומר, אל תחמיצו ת ההמלצה במקום הראשון. לא את האלבום ולא את הכתיבה של תומר. זה שווה הכל. הבנאדם מזכיר לכולנו פעם נוספת למה אנחנו בכלל שומעים מוזיקה ועושה את זה בצורה כל כך אינטימית ומרגשת, ועוד בהקשר של אלבום באמת יוצא דופן ביופיו. עשו לעצמכם טובה ולכו על זה.

למעלה