אלבומים שלמים

@יעל@

New member
אלבומים שלמים

אתם יודעים איפה אפשר להוריד אלבומים שלמים

Coma White1

New member
../images/Emo12.gif חבל...זו החנות תקליטים

הנורמלית היחידה שיש אצלנו באיזור... יש גם טאואר רקורדס, אבל החנות קטנטנה וקשה למצוא בה דברים.

הם איבדו את הלגיטימציה שלהם

כחנות דיסקים זולה כאשר הם העלו את המחירים ובעצם בכך השוו עצמם לרשת היקרה ביותר בארץ, טאוור רקורדס. אגב, למי שגר באיזור ת"א ורוצה למצוא דיסקים במחירים סבירים, סורו לדיסק סנטר שבדיזנגוף סנטר. המחירים בסדר, ויש מבחר גדול של דיסקים בנחה. למשל הראשון של אלניס ב50 ש"ח, וגם החדש שלה רק 60. ועוד הרבה, ולכל הטעמים המוזיקליים.

SMILE 4 NOTHING

New member
נכון!! מזה זול שם!!

חוץ מפינק פלויד הכל זול שם!! אבל אני שונאת את ת.א,אז אני תמיד נכנעת לקנות בטאוור שליד הבית,או בקניון....והם לא כאלה יקרים!!צליל יותר יקרים נראה לי....

Esmena

New member
צליל חנות כ"כ איומה...

זה נורא מה שהולך שם- המחירים שהם נותנים למנויים הם כמו המחירים הרגילים בטאוור. ומה יש להם שם בכלל?כלום! פשוט כלום! זה שנות אור מטאוור רקורדס של קניון הזהב. קחו נגיד לדוגמה את קריסטין הרש? בטאוור יש לה מדף . ובצליל?אפילו לא חשבתי לנסות להזמין. במקום לקנות אלבומים הם קונים בקסטריט על קלטות,שיהיה מה למכור להמון להמון ,יאללה יאללה. והשירות?מתעצלים לקום מהכיסאות, נותנים הרגשה שאתה עושה להם טובה,והם לא מייעצים לך מה לקנות.הם אומרים לך מה לקנות (אם את רוצה לקנות פינק פלויד תיקני את זה...ואם את רוצה לקנות רדיוהד תיקני את זה"בדיוק כך) שימרו נפשותיכם!

SMILE 4 NOTHING

New member
ווי,הגזמת...

זה תלוי באיזה סניפים. הסניף בכפ"ס דווקא ממש טוב! יש אגף שלם ענק רק של מוזיקה קלאסית... והמוכרים ממש נחמדים! הם תמיד נותנים לי פוסטרים....

Coma White1

New member
אוף...

רחוק לי מדי ת"א... דיסק סנטר זו אחלה חנות, אבל אני לא יכולה להגיע לשם פעם בחודש בשביל דיסק. נקווה שיפתחו שם חנות חדשה, כי הToweerecord אצלנו קטן ומאוד לא יעיל...

בואו לאילת סיטי. דיסקלאב מול הים.

אחלה מחירים ובאמת. דיסקים במחירים שנעים בין 30-50 שקל. ומבצע דיסק רביעי חינם. אלאניס שבוע שעבר רכשתי לשכנה בשלושים שקל... פריסומת לא סמויה בכלל. מותר לי. אני בלונדינית.

Coma White1

New member
יש אלבומים

שאי אפשר פשוט לצרוב.. אף פעם לא אצרוב אלבומים של, למשל, אנגלאגארד, כי איכות השמע נמוכה מדי בשביל להקה טובה כל כך. אני מוכנה לצרוב אלבומים של פאנק, גראנג´ אפילו...לא רוק מתקדם, ולא ניסיוני. יש אמנים שצריכים לקבל את הכבוד המגיע להם...

למעלה