אלבומים ישנים...

ד ו ל ה

New member
אלבומים ישנים...

אלבומים ישנים כמו אודים עשנים מעידים כאלף עדים על האושר שהילך בבית הזה ברגליים יחפות ובת שחוק קבועה על שפתיו מחבק אליו את שמחת החיים ששרתה בין כתליו של הבית הזה שהיה שלי ושלך ושלנו ובתמונה מצהיבה מיושן גבר ואישה מיישירים מבט חצוף למצלמה מוגנים בתוך בועה של אושר ומעל ראשם מתקדרים ענני חייהם עדות אילמת לסופה המתקרבת, הסופה שמכלה את הכל... נכתב לאחר שהילדים הוציאו הערב אלבומים ישנים לצורך עבודת שורשים בבי"ס, והתמונות שהציצו אליי מבין הדפים, העלו זכרונות מימים אחרים,תמימים, מאושרים... דולה (בגעגוע ...)

יערית

New member
אני יכולה

לזהות איזו דולה כתבה את זה,איזו דולה מבינכם מתגעגעת
אך בכל הדרכים מעולם לא אבדה לי דרכינו וגם אם לפעמים סערו מסביב הרוחות ואהבתי אותך והיה לנו טוב טוב עד גדותינו והיה לנו רע ואהבתי אותך לא פחות. {פוליקר}

מיKה

New member
ובא לי

כי נעים לי כאן גם תחתיך
... ולדולה, מקסים כתבת!

noali

New member
אבל

אני אוהבת להיות מתחת תמיד
אוף נשמה שלי ,התגעגעתי

מקנא בך ../images/Emo39.gif

לי אין למה להתגעגע אין לי אלבומים וכל התמונות הם מיום שיצאתי מהבית אין לי זכרונות (טובים) כי לא היה משהו ששווה לזכור לפחות לא ברמה "המשפחתית" אז מצד אחד זה טוב ומצד שני גם לא יכול לומר שמכיר את המושג "מוגנים בתוך בועה של אושר" מה שכן היום מנסה ככה לאט לאט לאט לבנות את הבועה הזאת מעליי ושתהיה מספיק רחבה על מנת שאוכל להכניס גם אותן

G a v ® i e L

New member
סנטימנלי ויפה,

את חושבת שכשהנכדים שלנו יסתכלו בתמונות הדיגיטליות שלנו במחשב הם יתרגשו באופן דומה ? או שצריך את הצהבהבות עם הריח של הנפטלין בשביל זה ? גבריאל (ושם לב ש"כאלף עדים" נהיה מטבע הלשון האהוב עלייך)

סי גל

New member
בדיוק השבוע הילדים ואני

דיפדפנו בכל האלבומים, ההרגשה היתה קצת מוזרה אבל היה כיף לראות את הילדים רואים את עצמם תינוקות בתמונות , ולא מאמינים שזה הם , ואני - אני רק חייכתי לעצמי ונזכרתי בתקופות הטובות והיפות בחיי .

maof

New member
פיסת היסטוריה שמעלה זכרונות../images/Emo39.gif

מיסתכל בתמונות של עבר ואומר לעצמי.... וואלה היה נחמד בזכות תקופה שעברתי הגעתי למה שאני היום, רק לא שוכח לרגע שהמקום ההוא... זה המקום שלא עשה לי טוב. המקום ההוא...זה המקום שממנו החלטתי לצאת. מעוף

d a n i e l s 5

New member
"עבודת שורשים"

מודה ומתוודה שכל פעם שיש להכין עבודת שורשים (זה קורה ביסודי ושוב בתיכון) , להוציא תמונות להסתכל באלבומים.....זה עושה צביטה בלב. התחברתי.

N D R

New member
לי אין אלבומים ישנים

נשארו אצלה. ערב אחד כשאספתי את הילדות, הן באו עם ערמת תמונות. התמונות שלך, אמא שלחה. וישר רצו לי בראש המחשבות. מה פתאום עכשיו? פתאום פתחה האלבומים וצפו זכרונות? לא היה נעים לראות? להזכר? ולמה דרך הילדות? ואז כשהבטתי בתמונות התבררה ה"תמונה" המלאה. כל התמונות היו תמונות בהן הופעתי לבד. כולל תמונה מהחתונה שלנו. אף תמונה משותפת לא הייתה בערמה. היא הוציאה אותי מהאלבום אבל לא מתכחשת לחיים. בחרה להשאיר את הזכרונות שלה ובתוכם אלו שכוללים אותי. ואני נרגעתי... נרגעתי שלא קיבלתי דרך הילדות חצאי תמונות.

אני הלכתי יותר רחוק ../images/Emo141.gif

גם אצלנו האלבומים נשארו אצלה, מתוך מחשבה שהם בעצם מיועדים לילדים (ע"ע עבודות שורשים). אבל אני לקחתי את התשלילים והדפסתי מחדש רק תמונות ששהמתלוננת מופיעה בהן רק אם גם אחד הילדים מופיע בהן. תמונות שקשורות לזוגיות שלנו לא הדפסתי. מהתמונות הללו יצרתי את האלבום הישן-חדש שלי. כי זה המקום היחיד שיש לה בחיי ובמחשבותיי: האימהות לילדיי. אני מסכים איתך שזה לא היה אלגנטי במיוחד להעביר את המטען הכבד הזה עם הילדות. מצד שני, אני לא חושב שנגרם נזק גדול (אולי רק נזק לדימוי שלה בעיניי הילדות).

למעלה