אלבומים חדשים

אלבומים חדשים

בחודש האחרון שוחררו דיסקים רבים, ב4 מכות גדולות 7.8 14.8 21.8 28.8 ואלו האלבומים שעלו בגורל 7.8: Usher- 8701 Juvenile- Project english Sole- Fly away Philly´s most wanted- get down or lay down "THE PRODUCT G&B- "THE PRODUCT GHETTO & BLUES CRIMINALZ- CRIMINAL ACTIVITY Toya- Toya Dj Red Alert- BEAT, RHYMES, AND BATTLES VOL. 1 14/8: AKINYELE- ANAKONDA LEFT EYE- SUPERNOVA VARIOUS ARTISTS- THE SOURCE HIP HOP MUSIC AWARDS 2001 FAT JOE- J.O.S.E. (JEALOUS ONES STILL ENVY) LADY LUCK- TURN MY MIC ON RASCO- HOSTILE ENVIRONMENT KRAYZIE BONE- THUG ON THE LINE JADAKISS- KISS THA GAME GOODBYE ב21.8 (אני מתחיל לתמצת
) פיית´ אוונס, מקסוול, ג´רמיין דופרי, ד´ה לוניז, RZA, ראס קאס ומריה קארי. ב28.8 ובקצרה: אלן אייברסון-MISUNDERSTOOD דיאנג´לו- LIVE מרי ג´יי בלייג´ מוב דיפ וSHAQ! שאקיל אוניל באלבומו ...PRESENTS HIS SUPERFRIENDS חותם את הרשימה הארוכה הזו והכמעט מלאה. עמית

ומה מחכה לנו בספטמבר?

אלבומים חדשים של נאס, פליפמוד סקווד, קילארמי, ניקול, בייביפייס, פאנק מאסטר פלקס, דנג´ן פמילי, מיסטיקאל, three 6 mafia, ג´יי-זי, ווסטסייד קונקשן, קול ג´י ראפ, גוסטפייס, מייסי גריי, N E R D, שייהים, בראיין מקנייט, מייקל ג´קסון, מוניקה, D.I.T.C, אייס קיוס, טו שורט ועוד! ויש אלבום מיוחד שיצא, של בחור בשם טרייסי לי, שלעד! ואני חוזר לעעעעעעעעעעד תזכר התוכנית בעסק שחור בו הושמע השיר של טרייסי לי, it´s party time! בה לירון צחק על השם שלו, טרייסי, וגם על הקול שלו בשיר, עצירות.. גדוווווווול
עמית

למעלה